Vin > Hvitvin
En undersøkelse gjennomført av TNS Gallup på oppdrag fra MatPrat, viser at nordmenn flest ønsker å spise mer egg enn vi faktisk gjør. Her finner du en rekke spennende eggeretter.
(www.horecanytt.no)
[22.09.2016 03:29]
Hva er en ekte bolognese?
Les mer »
Trodde du at bolognese-sausen din var autentisk? Da må du tro om igjen.
(Klikk.no - kropp og helse) |
«Det er litt som å seile på Amazonas».
Les mer »
- Mange snakker om innseilingen til New York eller Miami. Men ingenting er som å seile MS Øyeren opp Nitelva mot Lillestrøm.
(Romerikes Blad) |
Italia: Der Toscana møter havet.
Les mer »
Glem sypresser, åser, vingårder og kunstskattene i Firenze. Nå setter vi kursen ut mot Toscanas kyst - mot fluktstoler, parasoller, restauranter som serverer fisk og sjømat - og til de italienske filmstjernenes favoritter.
(Vagabond) |
Du kan faktisk spare penger på å kjøpe Lounge-tilgang på Gardermoen.
Les mer »
For 300 kroner kan du drikke og spise så mye du vil i rolige omgivelser.
(DinSide / Din Side) |
Hvor mye Baileys kan man kjøpe på taxfree?
Les mer »
Vi oppklarer hvilke produkter du faktisk kan ta med deg hjem på taxfree-kvota for vin, og hvor mange.
(DinSide / Din Side) |
Gourmetvare man ikke må gå glipp av i sesongen.
Les mer »
Når man lager skrei, er det viktig å ikke dominere med andre smaker slik at den gode kvalitetsfisken mister hovedrollen i retten.
(Godfisk - Eksportutvalget for fisk) |
Sol og sommer.
Les mer »
Stadig flere nordmenn tar ferien i Kroatia. Det er lett å forstå hvorfor.
(Dagbladet Reise) |
Mer øl og alkoholfritt.
Les mer »
SORTLAND: Ølsalget øker fortsatt. Samtidig var det i 2016 flere som valgte alkoholfrie alternativer ved Vinmonopolet på Sortland.
(www.blv.no) |
Disse champagnene troner øverst på salgslistene i Asker og Bærum.
Les mer »
Hva skal du drikke på nyttårsaften? Og hva tror du andre drikker? Her får du oversikt over de mest solgte typene av champagne, muserende og rødvin i Asker og Bærum.
(Asker og Bærums Budstikke) |
Drikke til pinnekjøtt 2016.
Les mer »
Øl er det beste valget, men du kan også drikke vin.
(Klikk.no - kropp og helse) |
God service, men litt å trekke for på maten.
Les mer »
Bekkestuene Brasserie er et trivelig sted med god og hyggelig service. Men maten er ikke helt som den en gang var.
(Asker og Bærums Budstikke) |
Lag chilensk fiskegryte.
Les mer »
I denne helgen har Chile feiret sitt uavhengighetsjubileum. Fiskegryte, eller paila marina som det heter på spansk, er en av rettene som er svært populære under feiringen.
(Utrop.no) |
Osloby-restaurant-search Restaurantanmeldelsen: Buldrende god mat på Bass.
Les mer »
Nykommeren Bass på Grünerløkka er noe så sjeldent som en konseptfri restaurant. Og det er en kompliment.
(Aftenposten Interaktiv Ø konomi Nøkkeltall) |
Vodka mest populære sommerdrikk.
Les mer »
Amerikansk og spansk topper bestselgerlistene på Storslett og Skjervøy for mai og juni. Men Lyngsværingene foretrekker polsk i sommermånedene.
(Framtid i Nord) |
20 år med Den Gylne Spaserstokk.
Les mer »
I år det 20 år siden Ruth Hellem tok initiativet til å starte opp Den Gylne Spaserstokk i Bjugn kommune. Ideen fikk hun etter at hun deltok på et kurs om mosjon og idrett for eldre.
(Fosna-Folket) |
Dette trenger du til skalldyrfesten.
Les mer »
Enkle tips til hva du trenger å tenke på når du skal invitere til fest med reker, blåskjell og krabbe.
(Godfisk - Eksportutvalget for fisk) |
Sjekk de mest populære påskevinene.
Les mer »
• Vinmonopolet: Røde vinkartonger på topp • Taxfree: Italiensk flaskevin mest populær.
(VG) |
Drue på hjemmebane.
Les mer »
I Burgund er druen Chardonnay på hjemmebane. Det merkes godt i ukas vin.
(Dagsavisen) |
Lapskaus. favoritten til mange.
Les mer »
Fotograf: Alf Børjesson, Kim Holthe, Studio Dreyer Hensley.
(Matoppskrift.no) |
Drikketips til bacalao.
Les mer »
Her får du våre drikketips til den klassiske norske bacalaoen. Til denne smaksrike retten finnes det passende drikke i alle kategorier, uansett om du foretrekker hvit eller rød vin, øl eller alkoholfritt.
(Vinmonopolet) |
bestselger siden utgivelsen.
Les mer »
Trine Sandbergs andre kokebok har vært på bestselgerlisten helt siden utgivelsen 17. august i fjor. Den første boka,, ble fjorårets mest solgte norske bok.
(Adresseavisen) |
Travle førjulstider også på polet.
Les mer »
Av de 50 mest solgte merkene på Vinmonopolet på Sotra er det en hvitvin som topper listen.
(VestNytt.no) |
Julens beste kveitemiddag.
Les mer »
Har du begynt å glede deg? Det har vi. Til årets beste fiskemiddag. Julekveite med nydelig tilbehør.
(www.godfisk.no) |
Drikke til pinnekjøtt 2015.
Les mer »
Øl er helt klart det beste valget, men du kan også drikke vin.
(Klikk.no - kropp og helse) |
Drikketips til julens desserter.
Les mer »
Drikke til dessert bør være minst like søt som desserten. Jo mer smaksrik desserten er, jo mer friskhet og fylde trenger drikken. Her får du våre drikketips til de mest populære juledessertene.
(Vinmonopolet) |
På vinskolen i Bordeaux sitter du i et flombelyst laboratoriemiljø med spyttekum.
Les mer »
Her lærer du å smake viner som en profesjonell.
(Dagbladet Reise) |
Syrlig snadder.
Les mer »
Få de siste nyhetene først. Send sms NYHET START til 2242.
(Nettavisen / Utenriks) |
Skål deg fra landsby til landsby.
Les mer »
SKÅLER FOR VINHØSTEN: Daniel Klack og arbeidslaget hans har tatt en pause fra flasketappingen, og unner seg å smake på høstens brygg utenfor vinfabrikken i Riquewihr. Foto: Dag Fonbæk, VG.
(VG Nett Reise) |
Kypros er øya der det er sommer hele høsten.
Les mer »
Sol 300 dager i året. Her er de hotteste reisetipsene!
(www.kk.no) |
7 grafer som beskriver nordmenns sommervaner.
Les mer »
Hvor tilbringer nordmenn ferien? Hvor mange pølser spiser vi? Og hvordan påvirker været våre sommeraktiviteter?
(Resultater / Aftenposten Nettutgaven) |
Det du trenger til skalldyrfesten.
Les mer »
Enkle tips til hva du trenger å tenke på når du skal invitere til fest med reker, blåskjell og krabbe.
(www.godfisk.no) |
Verdt å vite om champagne.
Les mer »
Lurer du på hva som skiller champagne fra annen musserende vin, eller hvordan den lages? Her er svarene. I tillegg får du råd om behandling og servering av champagne, slik at den unike smaken kommer til sin rett.
(Vinmonopolet) |
Vinmonopolet trekker populære viner med umiddelbar virkning.
Les mer »
VET IKKE HVOR: Vinmonopolet sier at vintypene som nå er trukket tilbake har vært i salg over hele landet.
(VG Nett Økonomi) |
Drikke til pulled pork.
Les mer »
Pulled pork er ikke vanskelig å få til, og krever ikke mye arbeid heller. Det som trengs er først og fremst tid. Her får du våre drikketips til den populære retten.
(Vinmonopolet) |
Søtt, salt og syrlig på 17. mai.
Les mer »
Hva er vel 17. mai uten lukten av rømmegrøt, spekeskinke og et lass av is?
(www.aasanetidende.no) |
Slik lager du verdens beste tomatsaus.
Les mer »
Når tomatene har blitt akkurat litt for modne, blir smaksløkene våre lykkelige.
(DinSide.no) |
Slik lager du verdens beste pastasaus.
Les mer »
Når tomatene har blitt akkurat litt for modne, blir smaksløkene våre lykkelige.
(DinSide / Din Side) |
Miniguide på matuttrykk.
Les mer »
I den store matverdenen finnes det enormt mange matuttrykk. Hva betyr egentlig disse rare begrepene, som mise en place, sous-vide eller beurre manie?
(Studentradioen i Bergen) |
VINSKOLEN: Kjemikere ble vinimportører.
Les mer »
Californisk vin kommer snart bli blant Polets mest populære. Det er denne gjengens fortjeneste, forteller Ingvild Tennfjord.
(Aftenposten Interaktiv Ø konomi Nøkkeltall) |
Den store nudelguiden.
Les mer »
Hvorfor er ferdignudlene så populære når det finnes uendelig mange andre spennende varianter? Les om noen av dem her!
(Studentradioen i Bergen) |
Møt morgendagens måltid.
Les mer »
Pulled pork er en av våre nye favorittretter. Les om framtidens mat og drikke.
(Vinmonopolet) |
Det hemmelige Spania.
Les mer »
Du har kanskje besøkt Barcelona, slikket sol ved Alicante eller tatt en tur til Mallorca og Tenerife. Spania har mye mer.
(Nettavisen) |
|Om Viddi.no | Kontakt oss på support (a) viddi.no | Copyright® - 2006 Viddinews AS |