Tips en venn



Send tips til:
(Bruk komma mellom flere adresser)

Din e-post adresse:

Din kommentar:

Tips en venn om denne portalen »
Om oss » Retningslinjer » Kontakt redaksjonen »
TIPS en venn »

Vin > Hvitvin

Ja, vil vil ha egg hver dag.

En undersøkelse gjennomført av TNS Gallup på oppdrag fra MatPrat, viser at nordmenn flest ønsker å spise mer egg enn vi faktisk gjør. Her finner du en rekke spennende eggeretter.

(www.horecanytt.no)
[22.09.2016 03:29]

Les mer »
Annonse:
«Det er litt som å seile på Amazonas».

- Mange snakker om innseilingen til New York eller Miami. Men ingenting er som å seile MS Øyeren opp Nitelva mot Lillestrøm.

(Romerikes Blad)
[20.05.2017 20:08]

Les mer »
Italia: Der Toscana møter havet.

Glem sypresser, åser, vingårder og kunstskattene i Firenze. Nå setter vi kursen ut mot Toscanas kyst - mot fluktstoler, parasoller, restauranter som serverer fisk og sjømat - og til de italienske filmstjernenes favoritter.

(Vagabond)
[30.03.2017 18:19]

Les mer »
Du kan faktisk spare penger på å kjøpe Lounge-tilgang på Gardermoen.

For 300 kroner kan du drikke og spise så mye du vil i rolige omgivelser.

(DinSide / Din Side)
[27.03.2017 20:35]

Les mer »
Hvor mye Baileys kan man kjøpe på taxfree?

Vi oppklarer hvilke produkter du faktisk kan ta med deg hjem på taxfree-kvota for vin, og hvor mange.

(DinSide / Din Side)
[18.03.2017 16:08]

Les mer »
Annonse:
Gourmetvare man ikke må gå glipp av i sesongen.

Når man lager skrei, er det viktig å ikke dominere med andre smaker slik at den gode kvalitetsfisken mister hovedrollen i retten.

(Godfisk - Eksportutvalget for fisk)
[07.02.2017 09:22]

Les mer »
Sol og sommer.

Stadig flere nordmenn tar ferien i Kroatia. Det er lett å forstå hvorfor.

(Dagbladet Reise)
[17.01.2017 19:02]

Les mer »
Mer øl og alkoholfritt.

SORTLAND: Ølsalget øker fortsatt. Samtidig var det i 2016 flere som valgte alkoholfrie alternativer ved Vinmonopolet på Sortland.

(www.blv.no)
[06.01.2017 12:55]

Les mer »
Disse champagnene troner øverst på salgslistene i Asker og Bærum.

Hva skal du drikke på nyttårsaften? Og hva tror du andre drikker? Her får du oversikt over de mest solgte typene av champagne, muserende og rødvin i Asker og Bærum.

(Asker og Bærums Budstikke)
[31.12.2016 08:12]

Les mer »
God service, men litt å trekke for på maten.

Bekkestuene Brasserie er et trivelig sted med god og hyggelig service. Men maten er ikke helt som den en gang var.

(Asker og Bærums Budstikke)
[01.10.2016 21:04]

Les mer »
Lag chilensk fiskegryte.

I denne helgen har Chile feiret sitt uavhengighetsjubileum. Fiskegryte, eller paila marina som det heter på spansk, er en av rettene som er svært populære under feiringen.

(Utrop.no)
[18.09.2016 13:57]

Les mer »
Osloby-restaurant-search Restaurantanmeldelsen: Buldrende god mat på Bass.

Nykommeren Bass på Grünerløkka er noe så sjeldent som en konseptfri restaurant. Og det er en kompliment.

(Aftenposten Interaktiv Ø konomi Nøkkeltall)
[29.07.2016 19:18]

Les mer »
Vodka mest populære sommerdrikk.

Amerikansk og spansk topper bestselgerlistene på Storslett og Skjervøy for mai og juni. Men Lyngsværingene foretrekker polsk i sommermånedene.

(Framtid i Nord)
[22.07.2016 19:13]

Les mer »
20 år med Den Gylne Spaserstokk.

I år det 20 år siden Ruth Hellem tok initiativet til å starte opp Den Gylne Spaserstokk i Bjugn kommune. Ideen fikk hun etter at hun deltok på et kurs om mosjon og idrett for eldre.

(Fosna-Folket)
[15.07.2016 10:45]

Les mer »
Dette trenger du til skalldyrfesten.

Enkle tips til hva du trenger å tenke på når du skal invitere til fest med reker, blåskjell og krabbe.

(Godfisk - Eksportutvalget for fisk)
[05.07.2016 16:11]

Les mer »
Test av Oslos vinbarer.

Hva er en vinbar?

(Dagens Næringsliv)
[27.03.2016 10:31]

Les mer »
Sjekk de mest populære påskevinene.

• Vinmonopolet: Røde vinkartonger på topp • Taxfree: Italiensk flaskevin mest populær.

(VG)
[23.03.2016 15:17]

Les mer »
Drue på hjemmebane.

I Burgund er druen Chardonnay på hjemmebane. Det merkes godt i ukas vin.

(Dagsavisen)
[18.03.2016 15:27]

Les mer »
Lapskaus. favoritten til mange.

Fotograf: Alf Børjesson, Kim Holthe, Studio Dreyer Hensley.

(Matoppskrift.no)
[18.03.2016 15:09]

Les mer »
Drikketips til bacalao.

Her får du våre drikketips til den klassiske norske bacalaoen. Til denne smaksrike retten finnes det passende drikke i alle kategorier, uansett om du foretrekker hvit eller rød vin, øl eller alkoholfritt.

(Vinmonopolet)
[18.03.2016 09:36]

Les mer »
bestselger siden utgivelsen.

Trine Sandbergs andre kokebok har vært på bestselgerlisten helt siden utgivelsen 17. august i fjor. Den første boka,, ble fjorårets mest solgte norske bok.

(Adresseavisen)
[27.02.2016 18:15]

Les mer »
Travle førjulstider også på polet.

Av de 50 mest solgte merkene på Vinmonopolet på Sotra er det en hvitvin som topper listen.

(VestNytt.no)
[23.12.2015 11:25]

Les mer »
Julens beste kveitemiddag.

Har du begynt å glede deg? Det har vi. Til årets beste fiskemiddag. Julekveite med nydelig tilbehør.

(www.godfisk.no)
[21.12.2015 11:29]

Les mer »
Drikke til pinnekjøtt 2015.

Øl er helt klart det beste valget, men du kan også drikke vin.

(Klikk.no - kropp og helse)
[18.12.2015 06:21]

Les mer »
Drikketips til julens desserter.

Drikke til dessert bør være minst like søt som desserten. Jo mer smaksrik desserten er, jo mer friskhet og fylde trenger drikken. Her får du våre drikketips til de mest populære juledessertene.

(Vinmonopolet)
[03.12.2015 11:19]

Les mer »
Syrlig snadder.

Få de siste nyhetene først. Send sms NYHET START til 2242.

(Nettavisen / Utenriks)
[23.10.2015 05:50]

Les mer »
Skål deg fra landsby til landsby.

SKÅLER FOR VINHØSTEN: Daniel Klack og arbeidslaget hans har tatt en pause fra flasketappingen, og unner seg å smake på høstens brygg utenfor vinfabrikken i Riquewihr. Foto: Dag Fonbæk, VG.

(VG Nett Reise)
[17.09.2015 15:58]

Les mer »
Kypros er øya der det er sommer hele høsten.

Sol 300 dager i året. Her er de hotteste reisetipsene!

(www.kk.no)
[21.08.2015 10:37]

Les mer »
7 grafer som beskriver nordmenns sommervaner.

Hvor tilbringer nordmenn ferien? Hvor mange pølser spiser vi? Og hvordan påvirker været våre sommeraktiviteter?

(Resultater / Aftenposten Nettutgaven)
[24.07.2015 21:34]

Les mer »
Det du trenger til skalldyrfesten.

Enkle tips til hva du trenger å tenke på når du skal invitere til fest med reker, blåskjell og krabbe.

(www.godfisk.no)
[30.06.2015 20:12]

Les mer »
Verdt å vite om champagne.

Lurer du på hva som skiller champagne fra annen musserende vin, eller hvordan den lages? Her er svarene. I tillegg får du råd om behandling og servering av champagne, slik at den unike smaken kommer til sin rett.

(Vinmonopolet)
[12.06.2015 10:08]

Les mer »
Vinmonopolet trekker populære viner med umiddelbar virkning.

VET IKKE HVOR: Vinmonopolet sier at vintypene som nå er trukket tilbake har vært i salg over hele landet.

(VG Nett Økonomi)
[29.05.2015 15:03]

Les mer »
Drikke til pulled pork.

Pulled pork er ikke vanskelig å få til, og krever ikke mye arbeid heller. Det som trengs er først og fremst tid. Her får du våre drikketips til den populære retten.

(Vinmonopolet)
[26.05.2015 02:12]

Les mer »
Søtt, salt og syrlig på 17. mai.

Hva er vel 17. mai uten lukten av rømmegrøt, spekeskinke og et lass av is?

(www.aasanetidende.no)
[13.05.2015 14:50]

Les mer »
Slik lager du verdens beste tomatsaus.

Når tomatene har blitt akkurat litt for modne, blir smaksløkene våre lykkelige.

(DinSide.no)
[08.05.2015 13:41]

Les mer »
Slik lager du verdens beste pastasaus.

Når tomatene har blitt akkurat litt for modne, blir smaksløkene våre lykkelige.

(DinSide / Din Side)
[29.04.2015 10:49]

Les mer »
Miniguide på matuttrykk.

I den store matverdenen finnes det enormt mange matuttrykk. Hva betyr egentlig disse rare begrepene, som mise en place, sous-vide eller beurre manie?

(Studentradioen i Bergen)
[09.04.2015 14:07]

Les mer »
VINSKOLEN: Kjemikere ble vinimportører.

Californisk vin kommer snart bli blant Polets mest populære. Det er denne gjengens fortjeneste, forteller Ingvild Tennfjord.

(Aftenposten Interaktiv Ø konomi Nøkkeltall)
[19.03.2015 21:34]

Les mer »
Den store nudelguiden.

Hvorfor er ferdignudlene så populære når det finnes uendelig mange andre spennende varianter? Les om noen av dem her!

(Studentradioen i Bergen)
[13.03.2015 00:58]

Les mer »
Møt morgendagens måltid.

Pulled pork er en av våre nye favorittretter. Les om framtidens mat og drikke.

(Vinmonopolet)
[09.03.2015 20:42]

Les mer »
Det hemmelige Spania.

Du har kanskje besøkt Barcelona, slikket sol ved Alicante eller tatt en tur til Mallorca og Tenerife. Spania har mye mer.

(Nettavisen)
[25.02.2015 08:23]

Les mer »
Viddi.no™ - best på lokale søk.
|Om Viddi.no | Kontakt oss på support (a) viddi.no | Copyright® - 2006 Viddinews AS |