Tips en venn



Send tips til:
(Bruk komma mellom flere adresser)

Din e-post adresse:

Din kommentar:

Tips en venn om denne portalen »
Om oss » Retningslinjer » Kontakt redaksjonen »
TIPS en venn »

Kokken > Mesterkokker

Madsen serverte Bieber & Co.

Daniel Rouge Madsen og hans selskap kan nå legge til Justin Bieber i sin portefølje. Bieber & Co fikk servert sjømat, reinsdyr, grønnsaker fra Jæren og urter fra Brimse.

(www.horecanytt.no)
[10.06.2017 08:49]

Les mer »
Annonse:
Kurs på Tranøy Galleri med en av verdens beste konditorer.

Kakekrig: Noen beskriver Pascal Dupuy som den franske konditoren som revolusjonerte kake-Norge, andre forteller om kakekrig og temperamentsfulle utbrudd.

(Avisa Nordland Kultur)
[03.06.2017 09:57]

Les mer »
Bustenskjold på menyen på Kaffekråa.

Tegningene til ålbyggen Anders Bjørgaard av Jens von Bustenskjold havner på menyen på Kaffekråa i Ålen. Gjennom et mentorprogram vil bedriften sette økt fokus på både lokalprodusert mat og en historie som fortjener å bli vist fram.

(NR - Nea Radio)
[30.05.2017 00:52]

Les mer »
Ja, vi elsker denne maten.

Det går overraskende lett å forsvare at en fullverdig lunsj hos Norges beste restaurant koster 5000 kroner per person.

(Dagsavisen)
[25.05.2017 16:49]

Les mer »
- Alle sa at dette kom til å bli en katastrofe.

Få hadde troen da mesterkokk og Bocuse d'Or-vinner Geir Skeie startet restaurant i Sandefjord. Nå står han og kona bak fire restauranter og utvikler stadig nye konsepter.

(www.sb.no)
[18.05.2017 20:24]

Les mer »
Annonse:
- Kaffe og kringle er i ferd med å dankes ut av mesterkokk-oppskrifter og den jålete vinkulturen. Det er all grunn til å rope et varsku!

Våre besteforeldre hadde mindre penger, men mer plass til andre rundt bordet, skriver biskop Per Arne Dahl. Han etterlyser en ny gjestfrihet før 17. mai.

(Tønsbergs Blad)
[16.05.2017 22:51]

Les mer »
Det aller beste.

Når bestevennen Choco flytter, blir Ninon så trist at hun er sikker på at hun aldri vil bli glad igjen.

(Aschehoug)
[09.05.2017 16:24]

Les mer »
An-Magrit er lærling hos Brimi.

I ett år har An-Magrit Bjørnerås Langøien jobbet som lærling ved Vianvang, med Arne Brimi som sjef. Vianvang, som ligger ved Jotunheimen, gir gode opplevelser for både gjestene og lærlingen, og hun stortrives blant resten av bemanningen.

(Arbeidets Rett)
[08.05.2017 10:04]

Les mer »
Coop parodierer Netflix-serie.

Grill Perfekt-serien til Coop sett gjennom parodiske Chef’s Table-briller.

(Kreativt Forum)
[05.05.2017 12:19]

Les mer »
Tok med seg Northug på Piggen.

Turkameratane Arne Brimi, Arne Hjeltnes, Bjørn Dæhlie og Vegard Ulvang tok med seg skiløpar Petter Northug til Galdhøpiggen på den fyrste turen i den nye sesongen av. Foto: Privat.

(Fjuken)
[04.05.2017 02:12]

Les mer »
Arne Brimi og med Petter Northug.

Arne Brimi og er i farta igjen - etter mange år borte fra TV-skjermen. Den første gjesten er selvfølgelig en skiløper; Petter Northug.

(www.horecanytt.no)
[03.05.2017 18:38]

Les mer »
Rømmegraut fra Fjordland og Brimi.

Fjordland lanserer rømmegrøt - eller rettere sagt rømmegraut. For lanseringen er i samarbeid med Arne Brimi.

(www.horecanytt.no)
[03.05.2017 02:17]

Les mer »
Nytt til næringslivet, 2.utgåve 2017.

Her kan du lese årets andre nyheitsbrev!

(Lom kommune)
[27.04.2017 22:21]

Les mer »
Fiskeriministeren på smaksskule-besøk.

Statsråd Per Sandberg besøkte mandag 06. mars Kanonen barnehage på Løren i Oslo hvor de hadde besøk av Frode Selvaag fra Norsk Smaksskule.

(Norsk Kulturarv - Norwegian Heritage)
[26.04.2017 13:19]

Les mer »
Døråpner i nye marked.

I april 2016 startet Sjømatrådet to av sine viktigste strategiske prosjekter for nye marked, i India og Sentral- og Vest-Afrika. Ett år etter oppstart er det god vind i seilene for begge prosjektene.

(Eksportutvalget for fisk (EFF) F)
[24.04.2017 14:52]

Les mer »
Endelig! Kokkeelever i Italia.

Mandag formiddag satte elever og lærere seg på flyet til Bologna i Italia.

(Bamble videregående skole)
[29.03.2017 21:43]

Les mer »
Stortingspresidenten opnar nye Brimibue.

Laurdag 17. juni kjem stortingspresident Olemic Thommessen til Lom.

(Fjuken)
[28.03.2017 16:03]

Les mer »
Gutta skal på tur igjen.

NANNESTAD. Det er 15 år siden vi sist så dem sammen i serien, men nå skal Gutta på tur på tur igjen.

(www.eub.no)
[23.03.2017 15:56]

Les mer »
- Kan produsere 500 tonn tare.

Austevoll Seaweed forsker på matretter med tare og kan produsere store volumer, men venter på å få opp omsetningen.

(Kyst.no)
[23.03.2017 06:54]

Les mer »
Mesterkokken bak Statholdergaarden: - Det er elendige forhold for gründere i Norge.

Han har tjent penger hvert år siden han startet stjernerestauranten Statholdergaarden i 1994. Men en dag måtte Bent Stiansen ta dramatiske grep for ikke å gå i bakken.

(VG Netts Matkalkulator)
[18.03.2017 17:03]

Les mer »
Dette er Årets Kjøkkensjef 2016.

Frode Selvaag ble under landsmøtet til Norges Kokkemesteres Landsforenings tildelt prisen som årets kjøkkensjef.

(Hotellmagasinet - møtestedet for hotell- og restaurantbransjen)
[13.03.2017 16:04]

Les mer »
Frode Selvaag er.

NKL har i dag tildelt Frode Selvaag ærebevisningen. Det skjedde i forbindelse med NKLs landsmøte i Sandefjord i helgen. I dag driver han firmaet .

(www.horecanytt.no)
[11.03.2017 20:45]

Les mer »
Mesterkokk Bent Stiansen: - Det er elendige forhold for gründere i Norge.

Han har tjent penger hvert år siden han startet stjernerestauranten Statholdergaarden i 1994. Men en dag måtte Bent Stiansen ta dramatiske grep for ikke å gå i bakken.

(Dine Penger Online / Bolig)
[25.02.2017 00:57]

Les mer »
Mesterkokken bak Maaemo:

- Så heldig at jeg er gift med mitt livs kjærlighet.

(VG NETT Restaurantguiden / Restauranter)
[22.02.2017 19:22]

Les mer »
Tror Stavanger får ny Michelin-stjerne.

I fjor fikk RE-NAA i Stavanger den første stjernen i Norge utenfor Oslo. Nå tror flere at en sushirestaurant kan sikre oljebyen nok en stjerne i Michelin Nordic Guide, som lanseres i Stockholm i morgen.

(NRK)
[21.02.2017 16:57]

Les mer »
Får tips av Chef'en over alle chef'er.

Ørjan Johannessen vant Bocuse d’Or i 2015. Den velmeritterte mesterkokken coachet matfagelevene, som premie for deres NM-sølv.

(Romerikes Blad)
[19.02.2017 23:53]

Les mer »
Inspirasjonsdag på Nannestad-kjøkkenet.

Nannestad videregående skoles kantine fikk 2. plass i konkurransen Årets Matgledebedrift 2016. Denne uka kunne de premien: En inspirasjonsdag på kjøkkenet med blant andre mesterkokk Ørjan Johannessen.

(www.horecanytt.no)
[17.02.2017 18:32]

Les mer »
Fossheim Hotell.

Mellom bratte fjellsider og høye fjell ligger Fossheim Hotell. Siden 1897 har det familiedrevne hotellet i hjertet av Jotunheimen tatt i mot gjester med godt vertskap og god mat.

(De historiske hotell- og spisesteder)
[17.02.2017 01:59]

Les mer »
Fremtidens kokker skal hedres.

Nannestad videregående skoles kantine, som drives av den kommende generasjon kokker og som vant sølv i kåringen av i 2016, skal nå hedres.

(www.horecanytt.no)
[14.02.2017 06:22]

Les mer »
Nå kan alle lage perfekt mat.

Har du lyst å tilberede perfekt biff hver gang? Med Sous-Vide er mulighetene mange. Vi fikk Halvar Ellingsen kjent fra kokkelandslaget og Top Chef til å demonstrere.

(Vesterålen Online)
[10.02.2017 13:19]

Les mer »
Eli Kari skal selge øl på deltid - medieforsker er kritisk.

TV2s Eli Kari Gjengedal har fått deltidsjobb som merkevarebygger for øl. En dårlig kombinasjon mener en av Norges fremste presseeksperter.

(NRK)
[09.02.2017 22:11]

Les mer »
Horecabransjens Ærespris til Arne Brimi.

Mesterkokken Arne Brimi ble tirsdag kveld hedret med Horecabransjens Ærespris under matmessen Smak i Lillestrøm, skriver NHO Reiseliv i en pressemelding.

(HSMAI - Møteplass for informasjon, kunnskap og kontakt i reiselivet)
[07.02.2017 23:07]

Les mer »
Slik blir SMAK 2017.

Drøssevis av gjeve Norgesmesterskap, hundrevis av utstillere, alle tenkelige smaker og tusenvis av besøkende. Dette er SMAK 2017.

(Hotellmagasinet - møtestedet for hotell- og restaurantbransjen)
[06.02.2017 10:23]

Les mer »
Fikk lære kokkekunst av OL-mesteren.

Det er ikke hver dag en har med seg en OL-mester til å hjelpe seg når en skal lage mat.

(NRK no Distrikt)
[04.02.2017 00:43]

Les mer »
Namsosing skal holde styr på mesterkokk Hellstrøm og komiker Svendsen.

Anders Bremnes skal være produsent for TV-programmet .

(Adresseavisen)
[03.02.2017 07:54]

Les mer »
Sølv i kokke-VM.

HEMNE: Håvard Werkland fra Hemne kan sammen med resten av det norske laget smykke seg med sølvmedalje i Bocuse d’Or - verdens mest prestisjefylte konkurranse i kokkekunst.

(Søvesten)
[26.01.2017 19:32]

Les mer »
Sølv i Bocuse d’Or.

Den norske kandidaten Christopher W. Davidsen tok sølv i Bocuse d’Or i Lyon onsdag kveld. Island tok bronse og USA tok gull. Dette er Norges tiende medalje i Bocuse d’Or.

(IntraFish)
[26.01.2017 09:22]

Les mer »
Sølv til Norge i Bocuse d'Or 2017.

Norge og Christopher William Davidsen sikret i dag sølv i Bocuse d'Or 2017 i Lyon. Seieren gikk til USA, som tok gull i konkurransen for første gang, mens Island overrasket med bronse. Det betyr at Frankrike nok en gang endte utenfor pallen.

(www.horecanytt.no)
[26.01.2017 05:21]

Les mer »
- Jeg skjærer laks i søvne og er svett når jeg våkner.

Drågen smokehouse fra Bud er en av 18 bedrifter fra Fjord-Norge som nå deltar på den berømte matmessa Grüne Woche i Belin.

(Romsdals Budstikke)
[25.01.2017 23:55]

Les mer »
Viddi.no™ - best på lokale søk.
|Om Viddi.no | Kontakt oss på support (a) viddi.no | Copyright® - 2006 Viddinews AS |