Tips en venn



Send tips til:
(Bruk komma mellom flere adresser)

Din e-post adresse:

Din kommentar:

Tips en venn om denne portalen »
Om oss » Retningslinjer » Kontakt redaksjonen »
TIPS en venn »

Mat > Gourmet

Nytt badehotell i Blokhus.

1. juli rykker de første feriegjestene inn på det splitter nye Strandhotellet Blokhus, som tilbyr 38 rom, inkludert to suiter.

(www.horecanytt.no)
[26.05.2017 04:42]

Les mer »
Annonse:
2 Servitörer.

Vi söker dig som har älskar hamburgers, är snabb, har glimten i ögat och älskar att ge god service till våra gäster.

(Arbetslivsinstitutet - nationellt kunskapscentrum för arbetslivsfrågor)
[31.05.2017 10:29]

Les mer »
Blomstrer i Gammelbua.

I fjor høst åpnet Torill Kvande butikkdørene, og forretningen går nå så det suser.

(Driva)
[26.05.2017 12:51]

Les mer »
Økt interesse for norsk mat.

Sju av ti spurte er enig i at det er viktig å kjøpe norsk mat for å støtte norsk landbruk, viser undersøkelse fra Forbruksforskningsinstituttet SIFO.

(www.matindustrien.no)
[26.05.2017 09:51]

Les mer »
Annonse:
Oppfordrer Greek&grill til å anke avslaget fra kommunen.

Greek & Grill fikk nei til å plassere sitt mobile gourmetkjøkken på torget i Drøbak.

(Akershus Amtstidende)
[19.05.2017 20:52]

Les mer »
Får ikke selge gresk mat på Drøbak torg.

Et nystartet firma fra Kolbotn ønsker å komme med et mobilt gourmetkjøkken til Drøbak. De blir på ingen måte ønsket hjertelig velkommen.

(Akershus Amtstidende)
[18.05.2017 14:44]

Les mer »
- Kaffe og kringle er i ferd med å dankes ut av mesterkokk-oppskrifter og den jålete vinkulturen. Det er all grunn til å rope et varsku!

Våre besteforeldre hadde mindre penger, men mer plass til andre rundt bordet, skriver biskop Per Arne Dahl. Han etterlyser en ny gjestfrihet før 17. mai.

(Tønsbergs Blad)
[16.05.2017 22:51]

Les mer »
Conex fait recette chez Monin.

Au terme d'une stratégie volontariste menée par la 3è génération de dirigeants aux commandes de l'entreprise depuis 25 ans, plus de 75% des ventes se font aujourd'hui à l'export chez Monin.

(inpublic.globenewswire.com)
[16.05.2017 13:58]

Les mer »
Maten, industrien og fremtiden.

- Mat er kultur og vi kommer til å rendyrke gourmeten i oss. Og bry oss mer og mer om hvor maten vår kommer fra, og hvordan den er produsert.

(www.matindustrien.no)
[15.05.2017 08:58]

Les mer »
Dråpene han finner skal friste gourmetkokker og ølbryggere.

Lars Andreas Vik satser på å leve av bjørkeskogen. Nå tapper han 460 bjørketrær for saft, og sirupen han lager av safta i trærne skal friste både ølbryggere og bartendere.

(NRK no Distrikt / Norge nå)
[14.05.2017 11:54]

Les mer »
Sykehjem lager femstjerners middag.

En omlegging i matrutiner og middagsservering har sendt Sandetun rett til værs på gourmethimmelen.

(Drammens Tidende)
[13.05.2017 10:45]

Les mer »
Terningkast 4: - Ingen gourmetopplevelse, men er du på jakt etter rimelig og smakfull mat er dette et trygt valg.

Restaurantanmeldelse, Ciao Bella, Jessheim storsenter (Se oversikt over alle våre restaurantanmeldelser nederst i saken!).

(Romerikes Blad)
[12.05.2017 12:41]

Les mer »
Søndag Summarum: - Kong Harald intervjuer Kong Harald og Merete Hodne uttaler seg endelig om SKAM.

Forrige ukes viktigste og riktigste saker er oppsummert, tolket, dekonstruert og rekonstruert.

(Natt & Dag)
[10.05.2017 17:42]

Les mer »
Kökspersonal Stureplan.

1 platser Tillsvidare Deltid Lön enligt överenskommelse Deltid Anställningstid enligt överenskommelse.

(Arbetslivsinstitutet - nationellt kunskapscentrum för arbetslivsfrågor)
[08.05.2017 09:45]

Les mer »
Åpner for å hente norske spillere.

Kjell Jonevret beskriver valget om å bli trener i Sør-Afrika som en stor opptur. Han tar gjerne norske spillere med på eventyret.

(Dagsavisen Sport)
[06.05.2017 12:37]

Les mer »
Hva skjer med Ivar?

Han har vært et kjent dommeransikt i en halv mannsalder. Han ble kontaktet av sykkel-VM i Bergen for en funksjon. Han takket ja. Men han må kanskje bo på gata fordi arrangøren ikke har noe overnattingsted å tilby ham.

(Sykkelekspressen)
[05.05.2017 10:49]

Les mer »
Test av fullkornspasta: Dobbelt så mye fullkorn i vinnerne.

Pasta er både enkelt og populært. Men er det sunt? Vi har sjekket næringsinnholdet.

(Stavanger Aftenblad)
[05.05.2017 10:45]

Les mer »
Hva skjer med Leon?

Han har vært et kjent dommeransikt i en halv mannsalder. Han ble kontaktet av sykkel-VM i Bergen for en funksjon. Han takket ja. Men han må kanskje bo på gata fordi arrangøren ikke har noe overnattingsted å tilby ham.

(Sykkelekspressen)
[04.05.2017 22:52]

Les mer »
Grønland skal løftes.

Hva skjer på Grønland? Hvordan er det å bo og ferdes der? AFI-forskere skal lede arbeidet med ny stedsanalyse for sentrumsnabolaget Grønland i Oslo.

(hioa.no)
[04.05.2017 04:05]

Les mer »
Rabarbra-tortur i beksvart kjellar.

Ein skulle kanskje tru det ikkje var mogleg, men i ein kjellar på Jæren veks det rabarbra heilt utan fotosyntese. - Det blir på ein måte å torturera planten litt, seier mannen bak vinterrabarbraen.

(NRK no Innenriks)
[23.04.2017 11:14]

Les mer »
Reise-ekspertene: Her er våre ferievalg i sommer.

Har du noen gang lurt på hvor de som brenner for å reise helst drar på ferie? Nå deler de både sine sommerplaner og reisetips med deg - les og la deg inspirere.

(VG)
[20.04.2017 10:37]

Les mer »
I kveld kan du se Halvor Bakke i.

Halvor Bakke kjemper mot Kathrine Sørland i TV2s kokkekamp. I kveld skal han lage asiatiske fiskeboller, men tør han se programmet selv?

(Østlands-Posten)
[18.04.2017 17:25]

Les mer »
Test av 18 kyllingfileter.

Nordmenn spiser 9,3 kilo kyllingkjøtt i året per person.

(Dagens Næringsliv)
[14.04.2017 09:11]

Les mer »
Fest med ferske bakevarer.

Rundstykker er selvskrevet til en god frokost, og de lager seg selv i ovnen mens du forbereder resten av maten. Veggen spelt, Bagels og Møllerhjul er lyse, og passer perfekt når du skal kose deg litt ekstra. Og de er garantert favoritter hos barna!

(VG Nett Mat og drikke / Vinguiden)
[12.04.2017 13:29]

Les mer »
Strandbaren, Stokkøya Sjøsenter.

Du kan spise, sove, lære og nyte godt samvær innenfor rammene av et funksjonelt og tydelig formspråk, som i stor grad henter naturen inn dit du er.

(Trøndelag.com - Midt Norsk Reiseliv)
[10.04.2017 23:13]

Les mer »
Carpe Diem Singelreiser.

Carpe Diem arrangerer gruppereiser. I egne ord er selskapet «en turoperatør for deg som reiser alene, men som ønsker å reise sammen med andre reiseglade på ferie.».

(Singel - Ensliges Landsforbund)
[10.04.2017 21:47]

Les mer »
Klippfisk - helt unik god smak.

Den norske klippfisken er høyt verdsatt i utlandet, og er uunnværlig i Portugals nasjonalrett bacalao.

(Godfisk - Eksportutvalget for fisk)
[07.04.2017 10:01]

Les mer »
Dette er 100-kronersklubben 2017.

100-kronersklubben er en super måte for små og store bedrifter å gi et lite, men kollektivt sterk bidrag til FFK - med 100 kroner for hver scoring.

(FFK - Fredrikstad Fotballklubb)
[07.04.2017 05:44]

Les mer »
Et takk til vinteren.

KAKE. Med en søt ostekake sier jeg takk til vinteren. I år var den en ganske usynlig gjest, som bare la fra seg noen små spor.

(www.eub.no)
[05.04.2017 22:08]

Les mer »
Dette laget tok førsteplass i kokkekampen.

Den fullstappa kantina eksploderte i øyredøyvande jubel då gourmetkokken Ole Jonny Eikefjord avslørte at laget frå Førde ungdomsskule vann kokkekampen.

(NRK)
[05.04.2017 20:15]

Les mer »
Florø har landets beste burgar.

Mix Go'biten vann pris for det nyaste tilskotet på menyen, nemleg gourmetburgaren .

(Firdaposten)
[29.03.2017 22:38]

Les mer »
Endelig! Kokkeelever i Italia.

Mandag formiddag satte elever og lærere seg på flyet til Bologna i Italia.

(Bamble videregående skole)
[29.03.2017 21:43]

Les mer »
Spennende middagstilbehør.

En puré eller mos er godt tilbehør til både hverdagsmat og helgens gourmet.

(Klikk.no - kropp og helse)
[27.03.2017 11:12]

Les mer »
Dette er de beste PlayStation VR-opplevelsene.

Etter å ha testet en god bunke PlayStation VR-spill har podkast-gjengen felt sin dom.

(Gamer.no, spill)
[24.03.2017 10:52]

Les mer »
Deprimert frøken detektiv.

Skuffende fra Dardenne-brødrene etter imponerende til .

(Dagsavisen)
[16.03.2017 05:06]

Les mer »
Veggen det er verdt å møte.

Tekst: Mari Andersen Rosenberg/ifi.no Teknisk bistand: Christian Sørlie/Forestia Kristian Owren/ifi.no og Forestia.

(www.ifi.no)
[14.03.2017 15:43]

Les mer »
Etterlyser lokal kråke-kokk.

Som en del av et kunstprosjekt, skal Tove Kommedal servere gourmetmat av kråker. Men hun trenger en fagperson til å lage maten. - Jeg håper at lokale kokker vil melde seg til tjeneste, sier Kommedal.

(Gudbrandsdølen Dagningen - Kultur)
[13.03.2017 16:09]

Les mer »
TUI lanserer Punta Cana.

Den dominikanske republikk hadde ca 6,5 millioner besøkende i 2016 og forventer ytterligere vekst av nordiske kunder i 2017.

(Travel News)
[09.03.2017 15:14]

Les mer »
Trondheimslag til topps i TINE MatCup.

I knivskarp konkurranse med fire andre lag, var det til slutt Team VLM fra Strinda videregående skole i Trondheim som gikk av med seieren i TINE MatCup.

(TINE BA)
[28.02.2017 11:28]

Les mer »
Spennende tjuvfiskejakt.

Godt fortalt dokumentarbok om tjuvfiske av våre ressurser i havet. Informativt om det tette buskaset bak organiseringen av virksomheten. Mafia-verden. Voldelige tilstander. Men først og fremst en drivende god bok i thrillerklassen fra virkeligeheten!

(KulturSpeilet)
[28.02.2017 10:26]

Les mer »
Slik fikk Sabi Omakase Michelinstjernen.

Jubelen sto i taket inne på Sabi Sushi på Hinna i Stavanger da sjefkokk og medgründer Roger Asakil Joya gikk på scenen for å ta imot den eksklusive stjernen på utdelingen i Stockholm.

(Dagens Næringsliv)
[22.02.2017 21:41]

Les mer »
Skisserte konseptet på serviett.

Det er gått syv år siden Bringeland og Solland skisserte konseptet på en serviett.

( Dagens Næringsliv)
[22.02.2017 13:29]

Les mer »
Ekstremsushi.

På Noreg sin einaste sushibar med Michelin-stjerne et du med fingrane og slurpar i deg suppa.

(NRK no Mat)
[22.02.2017 13:27]

Les mer »
Viddi.no™ - best på lokale søk.
|Om Viddi.no | Kontakt oss på support (a) viddi.no | Copyright® - 2006 Viddinews AS |