Mat > Gourmet
1. juli rykker de første feriegjestene inn på det splitter nye Strandhotellet Blokhus, som tilbyr 38 rom, inkludert to suiter.
(www.horecanytt.no)
[26.05.2017 04:42]
Uenige om kreftfare ved inntak av rå sjampinjong:
Les mer »
Anbefaler at all sopp varmebehandles, men møter motstand.
(Dagbladet) |
2 Servitörer.
Les mer »
Vi söker dig som har älskar hamburgers, är snabb, har glimten i ögat och älskar att ge god service till våra gäster.
(Arbetslivsinstitutet - nationellt kunskapscentrum för arbetslivsfrågor) |
Blomstrer i Gammelbua.
Les mer »
I fjor høst åpnet Torill Kvande butikkdørene, og forretningen går nå så det suser.
(Driva) |
Økt interesse for norsk mat.
Les mer »
Sju av ti spurte er enig i at det er viktig å kjøpe norsk mat for å støtte norsk landbruk, viser undersøkelse fra Forbruksforskningsinstituttet SIFO.
(www.matindustrien.no) |
Oppfordrer Greek&grill til å anke avslaget fra kommunen.
Les mer »
Greek & Grill fikk nei til å plassere sitt mobile gourmetkjøkken på torget i Drøbak.
(Akershus Amtstidende) |
Får ikke selge gresk mat på Drøbak torg.
Les mer »
Et nystartet firma fra Kolbotn ønsker å komme med et mobilt gourmetkjøkken til Drøbak. De blir på ingen måte ønsket hjertelig velkommen.
(Akershus Amtstidende) |
- Kaffe og kringle er i ferd med å dankes ut av mesterkokk-oppskrifter og den jålete vinkulturen. Det er all grunn til å rope et varsku!
Les mer »
Våre besteforeldre hadde mindre penger, men mer plass til andre rundt bordet, skriver biskop Per Arne Dahl. Han etterlyser en ny gjestfrihet før 17. mai.
(Tønsbergs Blad) |
Conex fait recette chez Monin.
Les mer »
Au terme d'une stratégie volontariste menée par la 3è génération de dirigeants aux commandes de l'entreprise depuis 25 ans, plus de 75% des ventes se font aujourd'hui à l'export chez Monin.
(inpublic.globenewswire.com) |
Maten, industrien og fremtiden.
Les mer »
- Mat er kultur og vi kommer til å rendyrke gourmeten i oss. Og bry oss mer og mer om hvor maten vår kommer fra, og hvordan den er produsert.
(www.matindustrien.no) |
Dråpene han finner skal friste gourmetkokker og ølbryggere.
Les mer »
Lars Andreas Vik satser på å leve av bjørkeskogen. Nå tapper han 460 bjørketrær for saft, og sirupen han lager av safta i trærne skal friste både ølbryggere og bartendere.
(NRK no Distrikt / Norge nå) |
Sykehjem lager femstjerners middag.
Les mer »
En omlegging i matrutiner og middagsservering har sendt Sandetun rett til værs på gourmethimmelen.
(Drammens Tidende) |
Terningkast 4: - Ingen gourmetopplevelse, men er du på jakt etter rimelig og smakfull mat er dette et trygt valg.
Les mer »
Restaurantanmeldelse, Ciao Bella, Jessheim storsenter (Se oversikt over alle våre restaurantanmeldelser nederst i saken!).
(Romerikes Blad) |
Søndag Summarum: - Kong Harald intervjuer Kong Harald og Merete Hodne uttaler seg endelig om SKAM.
Les mer »
Forrige ukes viktigste og riktigste saker er oppsummert, tolket, dekonstruert og rekonstruert.
(Natt & Dag) |
Kökspersonal Stureplan.
Les mer »
1 platser Tillsvidare Deltid Lön enligt överenskommelse Deltid Anställningstid enligt överenskommelse.
(Arbetslivsinstitutet - nationellt kunskapscentrum för arbetslivsfrågor) |
Åpner for å hente norske spillere.
Les mer »
Kjell Jonevret beskriver valget om å bli trener i Sør-Afrika som en stor opptur. Han tar gjerne norske spillere med på eventyret.
(Dagsavisen Sport) |
Hva skjer med Ivar?
Les mer »
Han har vært et kjent dommeransikt i en halv mannsalder. Han ble kontaktet av sykkel-VM i Bergen for en funksjon. Han takket ja. Men han må kanskje bo på gata fordi arrangøren ikke har noe overnattingsted å tilby ham.
(Sykkelekspressen) |
Test av fullkornspasta: Dobbelt så mye fullkorn i vinnerne.
Les mer »
Pasta er både enkelt og populært. Men er det sunt? Vi har sjekket næringsinnholdet.
(Stavanger Aftenblad) |
Hva skjer med Leon?
Les mer »
Han har vært et kjent dommeransikt i en halv mannsalder. Han ble kontaktet av sykkel-VM i Bergen for en funksjon. Han takket ja. Men han må kanskje bo på gata fordi arrangøren ikke har noe overnattingsted å tilby ham.
(Sykkelekspressen) |
Grønland skal løftes.
Les mer »
Hva skjer på Grønland? Hvordan er det å bo og ferdes der? AFI-forskere skal lede arbeidet med ny stedsanalyse for sentrumsnabolaget Grønland i Oslo.
(hioa.no) |
Rabarbra-tortur i beksvart kjellar.
Les mer »
Ein skulle kanskje tru det ikkje var mogleg, men i ein kjellar på Jæren veks det rabarbra heilt utan fotosyntese. - Det blir på ein måte å torturera planten litt, seier mannen bak vinterrabarbraen.
(NRK no Innenriks) |
Reise-ekspertene: Her er våre ferievalg i sommer.
Les mer »
Har du noen gang lurt på hvor de som brenner for å reise helst drar på ferie? Nå deler de både sine sommerplaner og reisetips med deg - les og la deg inspirere.
(VG) |
I kveld kan du se Halvor Bakke i.
Les mer »
Halvor Bakke kjemper mot Kathrine Sørland i TV2s kokkekamp. I kveld skal han lage asiatiske fiskeboller, men tør han se programmet selv?
(Østlands-Posten) |
Test av 18 kyllingfileter.
Les mer »
Nordmenn spiser 9,3 kilo kyllingkjøtt i året per person.
(Dagens Næringsliv) |
Fest med ferske bakevarer.
Les mer »
Rundstykker er selvskrevet til en god frokost, og de lager seg selv i ovnen mens du forbereder resten av maten. Veggen spelt, Bagels og Møllerhjul er lyse, og passer perfekt når du skal kose deg litt ekstra. Og de er garantert favoritter hos barna!
(VG Nett Mat og drikke / Vinguiden) |
Strandbaren, Stokkøya Sjøsenter.
Les mer »
Du kan spise, sove, lære og nyte godt samvær innenfor rammene av et funksjonelt og tydelig formspråk, som i stor grad henter naturen inn dit du er.
(Trøndelag.com - Midt Norsk Reiseliv) |
Carpe Diem Singelreiser.
Les mer »
Carpe Diem arrangerer gruppereiser. I egne ord er selskapet «en turoperatør for deg som reiser alene, men som ønsker å reise sammen med andre reiseglade på ferie.».
(Singel - Ensliges Landsforbund) |
Klippfisk - helt unik god smak.
Les mer »
Den norske klippfisken er høyt verdsatt i utlandet, og er uunnværlig i Portugals nasjonalrett bacalao.
(Godfisk - Eksportutvalget for fisk) |
Dette er 100-kronersklubben 2017.
Les mer »
100-kronersklubben er en super måte for små og store bedrifter å gi et lite, men kollektivt sterk bidrag til FFK - med 100 kroner for hver scoring.
(FFK - Fredrikstad Fotballklubb) |
Et takk til vinteren.
Les mer »
KAKE. Med en søt ostekake sier jeg takk til vinteren. I år var den en ganske usynlig gjest, som bare la fra seg noen små spor.
(www.eub.no) |
Dette laget tok førsteplass i kokkekampen.
Les mer »
Den fullstappa kantina eksploderte i øyredøyvande jubel då gourmetkokken Ole Jonny Eikefjord avslørte at laget frå Førde ungdomsskule vann kokkekampen.
(NRK) |
Florø har landets beste burgar.
Les mer »
Mix Go'biten vann pris for det nyaste tilskotet på menyen, nemleg gourmetburgaren .
(Firdaposten) |
Endelig! Kokkeelever i Italia.
Les mer »
Mandag formiddag satte elever og lærere seg på flyet til Bologna i Italia.
(Bamble videregående skole) |
Spennende middagstilbehør.
Les mer »
En puré eller mos er godt tilbehør til både hverdagsmat og helgens gourmet.
(Klikk.no - kropp og helse) |
Dette er de beste PlayStation VR-opplevelsene.
Les mer »
Etter å ha testet en god bunke PlayStation VR-spill har podkast-gjengen felt sin dom.
(Gamer.no, spill) |
Deprimert frøken detektiv.
Les mer »
Skuffende fra Dardenne-brødrene etter imponerende til .
(Dagsavisen) |
Veggen det er verdt å møte.
Les mer »
Tekst: Mari Andersen Rosenberg/ifi.no Teknisk bistand: Christian Sørlie/Forestia Kristian Owren/ifi.no og Forestia.
(www.ifi.no) |
Etterlyser lokal kråke-kokk.
Les mer »
Som en del av et kunstprosjekt, skal Tove Kommedal servere gourmetmat av kråker. Men hun trenger en fagperson til å lage maten. - Jeg håper at lokale kokker vil melde seg til tjeneste, sier Kommedal.
(Gudbrandsdølen Dagningen - Kultur) |
TUI lanserer Punta Cana.
Les mer »
Den dominikanske republikk hadde ca 6,5 millioner besøkende i 2016 og forventer ytterligere vekst av nordiske kunder i 2017.
(Travel News) |
Trondheimslag til topps i TINE MatCup.
Les mer »
I knivskarp konkurranse med fire andre lag, var det til slutt Team VLM fra Strinda videregående skole i Trondheim som gikk av med seieren i TINE MatCup.
(TINE BA) |
Spennende tjuvfiskejakt.
Les mer »
Godt fortalt dokumentarbok om tjuvfiske av våre ressurser i havet. Informativt om det tette buskaset bak organiseringen av virksomheten. Mafia-verden. Voldelige tilstander. Men først og fremst en drivende god bok i thrillerklassen fra virkeligeheten!
(KulturSpeilet) |
Slik fikk Sabi Omakase Michelinstjernen.
Les mer »
Jubelen sto i taket inne på Sabi Sushi på Hinna i Stavanger da sjefkokk og medgründer Roger Asakil Joya gikk på scenen for å ta imot den eksklusive stjernen på utdelingen i Stockholm.
(Dagens Næringsliv) |
Skisserte konseptet på serviett.
Les mer »
Det er gått syv år siden Bringeland og Solland skisserte konseptet på en serviett.
( Dagens Næringsliv) |
Ekstremsushi.
Les mer »
På Noreg sin einaste sushibar med Michelin-stjerne et du med fingrane og slurpar i deg suppa.
(NRK no Mat) |
|Om Viddi.no | Kontakt oss på support (a) viddi.no | Copyright® - 2006 Viddinews AS |