Mat > Bøker
Den nye informasjonsfilmen til Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet har gått viralt.
(Kreativt Forum)
[07.06.2017 10:54]
Irriterer meg over lærer som mener at ikke noe er godt nok.
Les mer »
Flere som har hatt det slik med en bestemt lærer? Har pågått i et år..
(Klikk.no - kropp og helse) |
Norges særeste pålegg.
Les mer »
P1-programmet Utakt har kåret det mest spesielle pålegget i matboksen, og vinneren er en kombinasjon du garantert ikke har hørt om før.
(NRK no Innenriks) |
To poteter som kan brukast til alt.
Les mer »
To poteter frå avisa Sunnhordland kan brukast til det aller meste. No har Anders Totland og Marius Knutsen kokkelert og fotografert i nokre intensive vinter- og vårmånader. Resultatet er kokeboka som kjem ut i september.
(Grenda) |
Kurs på Tranøy Galleri med en av verdens beste konditorer.
Les mer »
Kakekrig: Noen beskriver Pascal Dupuy som den franske konditoren som revolusjonerte kake-Norge, andre forteller om kakekrig og temperamentsfulle utbrudd.
(Avisa Nordland Kultur) |
Skriv bok om å vere ute.
Les mer »
Myten om at Nordvestlandet er for spesielt interesserte skal avlivast. Den oppgåva har Audbjørg Gjerde Lippert og Olla Rypdal tatt på seg.
(Vestnesavisa) |
Blidspent bokselger.
Les mer »
I tre måneder skal kenyanske Wambugu-Josplat Wachera gå fra dør til dør og selge bøker for Norsk bokforlag. Dette skal hjelpe ham med å fullføre studiene hjemme i Kenya.
(Sør-Trøndelag) |
Ta med egen mat til ungene i dåp?
Les mer »
Ungene , spesielt den eldste er veldig kresen og sensitiv. H*n kan ikke gå uten mat- da blir det en veldig dårlig dag for oss alle. Rart å ta med en liten matboks med mat?
(Klikk.no - kropp og helse) |
Mykje fint handverk.
Les mer »
Lottie Eisma flytta inn i lokala i Stordal sentrum for om lag eit år sidan. Butikken hennar heiter Leporello og inneheld handverk av mange slag.
(Strofjordnytt) |
Hvem får KokkeKarlas første stipend?
Les mer »
I 2016 døde dessverre Karla Linhave Siverts, også kjent som KokkeKarla, av kreft. I juni 2017 deles det første stipendet - på 50 000 kroner, fra KokkeKarlas legat ut.
(www.horecanytt.no) |
Sølv var gull, man kanskje går han for gullet.
Les mer »
Det er slett ikke umulig at Christopher W. Davidsen gjør som både Ørjan Johannessen og Rasmus Kofoed - og prøver seg nok en gang i Bocuse d’Or for å ta det etterlengtede gullet.
(www.horecanytt.no) |
- Det er fin oppdalsreklame.
Les mer »
Lars Erik Megarden har sett programmet, og forteller om mange fine bilder fra Oppdal.
(Opp.no, Oppdal) |
AKTIVITETSSENTER OG VELFERDSTEKNOLOGI FOR ELDRE.
Les mer »
Torsdag 27. april 2017 arrangerte Fjørå - og Valldal Pensjonistlag samarbeidsmøte på Martin Linge-huset.
(Norges Bygdekvinnelag) |
Posisjonerer seg som matkommune med Viestad på laget.
Les mer »
Anita Ihle Steen på kommunens på Tingnes 2. mai, der store og små matprodusenter fra kommunen var sterkt representert.
(Ringsaker kommune) |
Shit happens - og det er helt ok.
Les mer »
MELØY: Ungdomsrådet i Meløy var veldig fornøyde med ungdomskonferansen på Neverdal sist fredag.
(www.meloyavisa.no) |
Kom og hent klær dere savner!
Les mer »
I løpet av uke 20 er alle garderober ryddet for herreløst tøy. Det som da ikke er gjenkjent og utlevert til elevene, blir plassert i Lager for gjenglemt tøy. I uke 22 vil det som da ikke er hentet, bli gitt til andre brukere.
(Vardåsen skole) |
Mio klippet snora med ordføreren.
Les mer »
FEIRET: Barnehagebarn feiret med ordfører Marianne Borgen i rådhuset. Mio fra Ammerudkollen barnehage fikk lov å klippe snora for å markere at barnehagerusken er i gang.
(Akers Avis/Groruddalen) |
Juventebutikken.
Les mer »
Her kan kjøpe ting fra Juventebutikken. Per nå har vi ikke mulighet til at man kan betale på nettet, og du får dermed i stedet en faktura sammen med det du kjøper. Vi skal prøve å få opp mulighet til å betale via nettsidene.
(Juvente - ungdomsorganisasjon) |
Lærer nordmenn om indisk mat.
Les mer »
Niru Kumra, som driver bedriften Masalamagic, har holdt indiske matkurs i 14 år, og lært om lag 7000 nordmenn å trylle med krydder. Nå lanserer hun snart en ny kokebok også.
(www.horecanytt.no) |
En bit av Sørlandet.
Les mer »
Onsdag 26. april kl 19 er det kulturkveld med mat som tema. Deilige retter laget med råvarer fra Sørlandet.
(Aust-Agder Kulturhistoriske Senter) |
Tromsø påsketips fra A til Å.
Les mer »
Påske betyr for de fleste fri og muligheten til å gjøre hva man vil. Her får du tips til hvordan du kan gjøre mest mulig ut av fridagene - fra A til Å!
(www.itromso.no) |
Gordon Ramsay om formuen: - Går definitivt ikke til barna.
Les mer »
Går inn for å lære barna at penger ikke vokser på trær.
(Nettavisen) |
Sjokoladekake med ostefyll.
Les mer »
Vi får bare kose oss inne med litt baking, mens vi venter på at påskesola skal komme fram.
(Trollheimsporten) |
- Me er vel betre enn dette vel?
Les mer »
I skogen nedanfor busslomma på riksveg 41 i Brunkebergbakkane flyt det av søppel og skrot. Kviteseid-ordføraren ber folk skjerpe seg og levere søppel på returpunkt, og får på plass søppelstativ på rasteplassen.
(Vest-Telemark Blad) |
DIREKTE KL. 10:55: Se Lønsj-guttas avslutningsshow.
Les mer »
I dag går siste Lønsj-sending på lufta, og Rune Nilson og Torfinn Borkhus sender direkte fra Byscenen i Trondheim klokka 11:05.
(NRK) |
Moskvil Bær produserer 100 tonn jordbær!
Les mer »
Dessverre er det ikke jordbærsesong, men da hadde det nok ikke vært mulig å ha dette tema på møtet. Neste gang kan vi møtes i åkeren til selvplukk kanskje?
(Norges Bygdekvinnelag) |
Inviterer til Bra-mat-kurs.
Les mer »
Frisklivssentralen arrangerer inspirasjonskurs for deg som ønsker endring av levevaner.
(Hamar Kommune) |
On the road med Æ og Hagen.
Les mer »
Bandbussen er i praksis to sykler. Og fansen bruker smokk.
(innherred.no) |
FK Vidar Tine fotball skole.
Les mer »
Selve skolen er i fra 10.00- til 14.00 mens Vidar Huset er oppe fra 09.00 - til 15.00 med oppsyn.
(fk-vidar.no) |
Barna må få tid til å spise.
Les mer »
Barn og unge trenger ikke bare sunn mat i matboksen.
(Bergens Tidende) |
Kråke som mat og kunst.
Les mer »
LILLEHAMMER: Hva gjør man med kråker som skytes? De kan bli både kunst og mat. Oppland Kunstsenter viser den hverdagslige men mangfoldige fuglen i en ny utstilling.
(NRK no Innenriks) |
På bloggerens kjøkken.
Les mer »
Hva kjennetegner et godt kjøkken? Norges største matblogger, Trine Sandberg, snakker om rommet hun bruker både arbeidstiden og fritiden i.
(Huseiernes Landsforbund) |
Halvparten av skolene gir elevene minst 20 minutter spisepause.
Les mer »
Bare halvparten av skolene i Norge gir elevene minst 20 minutter spisepause. Det vil Bent Høie og Torbjørn Røe Isaksen endre. I dag legger regjeringen fram ny handlingsplan med kostholdsråd. Følg Utdanningsnytt på Facebook!
(Fagpressenytt) |
Tysk stjernekokk elsker norsk skrei.
Les mer »
Når den tyske stjernekokken Cornelia Poletto setter opp vintermenyen på restauranten sin i Hamburg, er det én hovedrett som aldri byttes ut.
(Eksportutvalget for fisk (EFF) F) |
Ekstremsushi.
Les mer »
På Noreg sin einaste sushibar med Michelin-stjerne et du med fingrane og slurpar i deg suppa.
(NRK no Mat) |
Slik går du fram når du ryddar.
Les mer »
Initiativtakarane til dugnaden har fått Fjellvar og Norsk gjenvinning til å laga ei kokebok for rydding av plast og anna skrot langs kysten vår.
(VestNytt) |
Nærsynt kulturkanon.
Les mer »
HA har tatt et prisverdig initiativ. De vil ha oss til å bli bevisst kulturen vår. Danmark har gjort det.
(Hamar Arbeiderblad) |
Ni av ti barn spiser for lite frukt og grønt.
Les mer »
Norske barn oppfyller ikke anbefalingene, viser en ny kostholdsundersøkelse blant fireåringer. - Det handler om tilgjengelighet, mener forsker.
(NRK) |
Kan vinne pris for kokebok.
Les mer »
The Gourmand World Cookbook Awards er navnet på en internasjonal prisutdeling for kokebøker. I år har en forfatter fra øyene gått videre i konkurransen med deltakere fra mange land.
(Øyene) |
Rød karri med kylling.
Les mer »
Langrennsløper Eldar Rønning velger seg en kyllingrett med snev av Asia som sin favoritt.
(NRK no Mat) |
Moren fant en overraskende lapp fra barnehagen i sønnens matboks.
Les mer »
Publisert 06.02.2017 14:55:20 av Ole Kristian Tjernæs .
(P4 Radio Hele Norge) |
#82 Dalís kokebok fra helvete.
Les mer »
Faksimile fra Salvador Dalís surrealistiske kokebok,. Gitt ut av Taschen forlag.
(Morgenbladet) |
|Om Viddi.no | Kontakt oss på support (a) viddi.no | Copyright® - 2006 Viddinews AS |