Fokus > Brennevin
Petra nyter hver eneste dag.
Les mer »
Mandag feiret Petra Høgetveit sin 107. bursdag. Den erfarne damen er krystallklar på hva som er hemmeligheten bak et langt og godt liv.
(Hamar Arbeiderblad) |
SAS med nytt mat- og drikkekonsept.
Les mer »
Nå lanserer SAS nye produkter innenfor snacks og drikke på rutene i Skandinavia og Europa.
(Travel News) |
Trump er med i årets russeknuter.
Les mer »
Amerikanernes president har klart å snike seg inn blant årets russeknuter hos russen i Bergen.
(Bergens Tidende) |
Les dette og briljér i juleselskapet.
Les mer »
«Ribbe har vi spist siden steinalderen.» «Det er flere kalorier i et lite glass akevitt enn et stort glass øl.» «En nøtt kan umulig være en frukt!». Vil du hamle opp med slike påstander i julen, får du hjelp her.
(Aftenposten Interaktiv Ø konomi Nøkkeltall) |
Vinekspertens alkoholfrie favoritter.
Les mer »
Her er Ingvild Tennfjords alternativer til champagne, øl, hvitvin og rødvin. Dette er så godt at du er glad for å droppe alkoholen.
(Klikk.no - kropp og helse) |
Ribbe-Riesling.
Les mer »
Ribbe er fortsatt hedmarkingers favorittmåltid på julekvelden, og sannsynligvis er øl og akevitt drikkevalget for mange.
(Hamar Arbeiderblad) |
Guide til årets juleøl: Øl i butikken.
Les mer »
Vi har falt for årets mest vellykkede nykommer: Bryggerhuset Session India Pale Lager fra Bryggerhuset Pilotbryggeri, som er en nyskapning fra Aass Bryggeri i Drammen.
(www.kraftnytt.no) |
Guide til årets juleøl 20. årgang.
Les mer »
KraftNytt.no har testet årets juleøl. Nedenfor finner du vår guide til årets juleøl, 20. årgang.
(www.kraftnytt.no) |
Julestemning med sildeverksted.
Les mer »
Det blir ikke skikkelig julestemning uten sild på bordet. Inviter til sildeverksted og slå tre fluer i én smekk: hygge med venner, pålegg til julemåltidene og populær spiselig julegave.
(Godfisk - Eksportutvalget for fisk) |
Kårar folkets favorittfisk.
Les mer »
Sju lokale rakfiskprodusentar knivar om å bli den beste. Dei serverer sjølvsagt villfisk.
(Hallingdølen) |
Hansens Røkeri har kjøpt Annes Hage.
Les mer »
Drammensbedriften Hansens Røkeri har kjøpt opp Spesialitet-produsenten Annes Hage.
(www.horecanytt.no) |
Alt du bør vite om Cognac.
Les mer »
- Begrepet konjakk er en uting, en misforståelse og en språklig vederstyggelighet, mener forfatteren av Cognacboka, Arnt R. Steffensen.
(www.horecanytt.no) |
Recap: sesong 3, episode 5.
Les mer »
episode 5: Det fineste med denne scenen er hvor fordømt vanlig den er.
(Dagbladet Kultur) |
Frankrike: Veien til Calvados.
Les mer »
Lavtrykkene siger inn fra Atlanterhavet, kuene beiter det saftige gresset og epletrærne bugner av frukt. Vi reiste til Calvados for å få vite mer om epler, ost, svunnen sosietetsturisme og drikken som har navn etter stedet den kommer fra.
(Vagabond) |
Ibiza by.
Les mer »
VERDENS FREMSTE PARTYBY: Ibiza er viden kjent for å ha noe av det heftigste fest- og klubblivet i hele verden!
(Alt om reiser) |
Skal du drikke øl eller vin til fårikål?
Les mer »
Mange sverger til øl, mens andre vil ha vin. Vi gir deg begge deler.
(ABC Nyheter) |
Østerrikske fisketurister i hagen.
Les mer »
- Vi tør ikke å dra lengre enn 30 meter ifra land, ler de to østerriske pensjonistene som hvert år pakker en gummibåt i bilen for å kjøre 230 mil for å parkere seg i Olsvika for to uker.
(Hitra-Frøya) |
Bli kvitt frukt, bær og den dårlige samvittigheten.
Les mer »
Sylting og safting er ikke noe hokus pokus.
(Tønsbergs Blad) |
Lav tv-kokkens nemme solskins-drink.
Les mer »
Kok og kogebogsforfatter Louisa Lorangs sommer består af spontane cafébesøg, mad over bål og nemme sjusser med vennerne.
(www.politiken.dk) |
Ferdige drinker på boks.
Les mer »
I juli lanserer og relanserer Arcus og Vikingfjord flere serveringsklare drinker på 1,5-litersbokser.
(www.horecanytt.no) |
Mellum vil score mot VIF, men ser helst at Løten taper.
Les mer »
Onsdag kveld møter han favorittlaget Vålerenga i cupen. Men han har ikke noe ønske om å ødelegge for cupdrømmen til Kjetil Rekdals menn.
(Hamar Arbeiderblad) |
Godt i glasset til påskematen.
Les mer »
Påsken står snart for tur. Med flotte opplevelser, god mat og noe spennende i glasset.
(Bergensavisen (BA)) |
Et hallusinerende marsslipp på Polet, men med litt bismak.
Les mer »
Noe for enhver smak blant nyhetene på Polet. Du kan sippe moden Bordeaux, hallusinere litt med Absint og drikke Vikinge-mjød. Hva mer trenger man? Jo, å styre unna testvinene.
(Aftenposten Innenriks) |
Tenker som en kokk i baren.
Les mer »
- Øyvind Lindgjerdet er en bartender som tenker som en kokk, sier daglig leder på NordØst Food & Cocktails, Lars Erik Vesterdal.
(www.horecanytt.no) |
Disse triksene setter en spiss på kakaoen.
Les mer »
Salt, smør eller appelsinskall? Spør du kokken, kan kakaoen din bli mer enn bare varm melk med sjokoladesmak.
(NRK no Mat) |
Norsk jul for første gang.
Les mer »
HiMolde-student Mariami Suarishvili fikk oppfylt ønsket om å feire jul med en norsk familie. I hennes hjemland Georgia starter den ukeslange nyttårs- og julefeiringen i dag.
(Høgskolen i Molde) |
Guide til årets juleøl 2015 - 19. årgang.
Les mer »
Kraft Nytt .no har testet årets juleøl.
(KraftNytt.no - Pressemeldinger) |
Stående applaus for Slogmåkane.
Les mer »
Det er umulig å ikke bli glad av Slogmåkane, selv når de synger begravelsessang, mener et samstemt dommerpanel i Norske Talenter.
(tvh.no) |
Her er 007 ting du ikke visste om James Bond.
Les mer »
Mange sier de kan mye om verdens mest kjente hemmelige agent. Men visste du dette?
(av-avis.no) |
Dette drikker James Bond.
Les mer »
Helgens premiere på siste James Bond film Spectre blir feiret av mange. Slik får du selv boblende Bond stemning på hjemmebane.
(tvh.no) |
Disse kundene er taxfree-sjefens favoritter.
Les mer »
Taxfree-butikkene på norske flyplasser selger 22.000 flasker vin - hver dag.
(Siste 100 / Aftenposten Nettutgaven) |
Hvilken brennevinskunde er du?
Les mer »
Vi har delt inn brennevinskundene ut fra hva slags type brennevin de foretrekker. Det har vi gjort for å sikre produkter for enhver smak og info tilpasset ulike forventninger og behov. Sjekk om du kjenner deg igjen!
(Vinmonopolet) |
Pushwagner - 75 og ellevill.
Les mer »
- Eg skålar ikkje med nokon som berre drikk vatn til maten. Då går eg frå bordet altså. Det handlar om skikk og bruk, poengterer ein lettare fornærma Pushwagner.
(Os og Fusaposten) |
Trygt, og fullstendig uttrygt.
Les mer »
Rebecca Kjelland latt flere toner klinge samtidig.
(Morgenbladet) |
Møt morgendagens måltid.
Les mer »
Pulled pork er en av våre nye favorittretter. Les om framtidens mat og drikke.
(Vinmonopolet) |
Sterkt fra romfolket.
Les mer »
Vinter, mørke og depresjoner? Nei. Palmer, calypso. Og rom. Jesper Høst mener rom er .
(Aftenposten Innenriks) |
Pyntet til pipa.
Les mer »
Rekordhøy import av julepynt og juletrebelysning borger for pent pyntede julehjem.
(Statistisk sentralbyrå) |
Det kan lønne seg å handle mer enn kvota.
Les mer »
Velger du riktige varer, kan du spare flere hundre kroner på å gå på rødt.
(DinSide / Din Side) |
Morten Christensen: «Du kan godt bare trøkke i deg burgere, men for meg er det meningsløst».
Les mer »
Twitter-kokk og livsnyter Morten Christensen lager ikke burgere uten Elvis på anlegget og brylkrem i håret.
(Aftenposten) |
Guide til årets juleøl 2014 - 18. årgang.
Les mer »
.no har testet årets juleøl.
(www.kraftnytt.no) |
Drikker du litt mye?
Les mer »
Tegnene som avslører om du er i ferd med å få et usunt forhold til alkohol.
(KK) |
Ikke bekymret over sen multesesong: - Det blir bær til alle.
Les mer »
En småsur sommer har gjort at multesesongen er noe forsinket, men overhodet ikke unormalt sen. En av de ivrigere multeplukkerne har full kontroll over favorittmyra si, og har allerede vært flere turer for å sjekke tilstanden.
(NRK / NRK Sámi Radio) |
|Om Viddi.no | Kontakt oss på support (a) viddi.no | Copyright® - 2006 Viddinews AS |