Mat > Desserter
Stadig flere kjøper alt de trenger på nettet, og stadig flere butikker har utsalg på nett. Vi har laget en nettguide der vi har samlet både matvarer, egenpleie, tekstiler og diverse andre produkter. Ha en god og økologisk handel!
(Oikos - Økonomisk Landslag)
[02.06.2017 16:48]
Hjemmelaget vaniljeis på pinne med iskremmaskin.
Les mer »
Dette er verdens mest populære iskremsmak.
(www.itromso.no) |
Kurs på Tranøy Galleri med en av verdens beste konditorer.
Les mer »
Kakekrig: Noen beskriver Pascal Dupuy som den franske konditoren som revolusjonerte kake-Norge, andre forteller om kakekrig og temperamentsfulle utbrudd.
(Avisa Nordland Kultur) |
Vårt deilige innland.
Les mer »
Blant dype daler, høye fjell og tette granskoger, kan vi oppleve noe av det beste Norge har å by på. Bli med på smakfulle, nytelsesrike og spennende opplevelser i Innlandet!
(Verdens Gang (VG)) |
Jordbær med marengs, kokos og mandelkaker.
Les mer »
Knuste småkaker er verdens beste topping på mange desserter. Tareq Taylor bruker knuste pikekyss og mandelkaker på toppen av sin jordbærdessert.
(NRK no Mat) |
Tre nye sunne produkter.
Les mer »
Hva med en iskrem med aktive bakterier, en melkefri yoghurt eller Koko Dairy Free, et nytt alternativ til melk og yoghurt?
(www.horecanytt.no) |
Rabarbra- og jordbærkrem med grillet rabarbra.
Les mer »
Rababra i folie på grillen skal ligge så lenge at den blir helt myk. Dette blir en fløyelsmyk dessert med smak av rabarbra og jordbær.
(NRK no Mat) |
Nyheter fra Freia og Mondelez.
Les mer »
Her er mainyhetene fra Freia og Mondelez, der du blant annet kan lese at Freia lanserer en helt ny plattform innen sjokoladeplater med navnet Smakfull.
(www.horecanytt.no) |
Mest leste oppskrifter i april 2017.
Les mer »
Påske og vår har satt sitt preg på oppskriftene som ble mest lest i april 2017. Påskekake, lammelår, gode desserter og mat med ville vekster er de aller mest populære.
(NRK no Mat) |
Brennende isbombe.
Les mer »
Baked Alaska, omelette norvégienne eller brennende isbombe er noen av navnene på denne deilige desserten. Her er det både ild og is. Iskremen i midten er isolert av et lag sukkerbrød, så den ikke smelter når kaken blir flambert.
(NRK no Mat) |
Grillsesongen er i gang!
Les mer »
Våren er her, og det er på tide å gi stekepanna ferie og ta i bruk grillen! Her er syv fristende grillretter du bør prøve.
(Studenttorget - studentportal) |
Hvordan kan jeg spise sunnere?
Les mer »
Hei jeg er normal i kroppsstørrelsen min men jeg spiser sykt usunt.
(Ung no / offentlig informasjon for ungdom) |
Festkaker til festdager.
Les mer »
Våren er full av festlige anledninger. Enten du skal bake til 17. mai, feire bursdag i vårværet, gå i bryllup eller konfirmasjon: Her er et utvalg kaker som blir tatt godt imot.
(NRK) |
Lærer nordmenn om indisk mat.
Les mer »
Niru Kumra, som driver bedriften Masalamagic, har holdt indiske matkurs i 14 år, og lært om lag 7000 nordmenn å trylle med krydder. Nå lanserer hun snart en ny kokebok også.
(www.horecanytt.no) |
En bit av Sørlandet.
Les mer »
Onsdag 26. april kl 19 er det kulturkveld med mat som tema. Deilige retter laget med råvarer fra Sørlandet.
(Aust-Agder Kulturhistoriske Senter) |
Slik lager du ditt ekte vaniljesukker.
Les mer »
Det du kjøper er som regel ikke ekte - sånn lager du det.
(Klikk.no - kropp og helse) |
Digg til frokost.
Les mer »
Det er vel få ting som er så godt som amerikanske pannekaker med lønnesirup.
(Klikk.no - kropp og helse) |
Har du prøvd å piffe opp grauten med chili eller lakrissukker.
Les mer »
ÅRDALSTANGEN Trudde du graut var kjedeleg? Det meiner ikkje Hanne Stedje. Ho piffar opp grauten på alle tenkjelege og utenkjelege måtar med ingrediensar som chili, appelsin, sjokolade og graskarfrø.
(NRK no NRK Sogn og Fjordane) |
Populær laurdagskafé.
Les mer »
Mykje folk fann vegen innom lokala til Rosendal Motell på laurdag.
(Grenda) |
Kokekunst krydra kvardagen.
Les mer »
Ein elles vanleg ettermiddag kan det kjennast som om ein er på ein hyggjeleg bistro i Sør-Frankrike. Gjestekokk Philippe Lehmann tok matgjester på Drøs med ut av kvardagen.
(Hordaland) |
Får tips av Chef'en over alle chef'er.
Les mer »
Ørjan Johannessen vant Bocuse d’Or i 2015. Den velmeritterte mesterkokken coachet matfagelevene, som premie for deres NM-sølv.
(Romerikes Blad) |
Grevlingens kreklingpai.
Les mer »
Du tror kanskje ikke grevlinger er noe særlig til å bake, men med sine lubne labber er de som skapt til å lage pai. Dessuten er alle som kan å lage mat, ekstra tøffe og barske. Og Grevlingen var barsk.
(Arbeidets Rett) |
Finale i Årets Grønne Kokk.
Les mer »
En rekke finaler blir i dag arrangert på Smak 2017, deriblant Årets Grønne Kokk, der seks tomannslag er i aksjon, der nydelige grønne retter blir servert på rekke og rad.
(www.horecanytt.no) |
Unn deg noe ekstra godt i helgen - uten dårlig samvittighet.
Les mer »
Det er lov å kose seg av og til. Her er tre desserter du enkelt kan overraske venner og familie med i helgen.
(VG Nett Mat og drikke / Vinguiden) |
Fem matretter du lager i en fei.
Les mer »
Liten tid til matlaging? Her er fem kjappe favoritter.
(Klikk.no - kropp og helse) |
Her er Remas nye storbyalibi.
Les mer »
Kolonihagen vil ta Rema til et nytt nivå på økologiske produkter i storbyene. Men den store økologibølgen med frukt og grønt lar likevel vente på seg.
( Dagens Næringsliv) |
Slik planlegger du daten din.
Les mer »
Ofte ønsker man å gjøre noe morsomt og spesielt, men en date trenger ikke alltid å være så komplisert. Her får du en rekke tips til aktiviteter man kan gjøre og steder man kan dra på date.
(Ung no / offentlig informasjon for ungdom) |
Dropp smoothien - ha mango i maten.
Les mer »
Middag med mango? Ja, det går an. Her er 12 oppskrifter med frukten som kan brukes til så mye mer enn smoothie.
(NRK no Mat) |
En kirke for natten.
Les mer »
Sjømannskirken gir husly til noen av Londons hjemløse de kalde vintermånedene.
(Sjømannskirken - Norsk kirke i utlandet) |
Bare mat: fra mitt kjøkken.
Les mer »
Her presenterer Hellstrøm klassiske oppskrifter og nye smaker. Boken inneholder 130 oppskrifter på kjøtt, fisk, supper, salater, sauser og tilbehør. I tillegg også kaker og desserter. Oppskriftene er enkelt forklart, så dette er en kokebok for alle.
(Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek) |
Paris: Guide - Ekspertenes beste tips til storbyen.
Les mer »
Antall kommentarer på artikkelen 06.01.2017 09:56 - oppdatert 09.01.2017 09:06.
(Verdens Gang (VG)) |
Oppskrifter, Smak, mest lest i 2016.
Les mer »
Alle trenger en enkel grunnoppskrift på pannekaker. Med denne behøver du aldri mer google etter oppskrift! Hvorfor ikke også prøve banan- og spinatpannekaker , eller ekte amerikanske pannekaker ?
(www dn no / forsiden) |
Sunn og smakfull fest.
Les mer »
SJØVEGAN: 14.januar dekkes det på bordet for det tradisjonelle møljekalaset på Garsnes Brygge. Daglig leder Andreas Utstøl sier at forberedelsene er i gang, og ser frem til den tradisjonsrike kvelden.
(Salangen-Nyheter) |
Inviterer til viltkveld på Elvatun.
Les mer »
Senere denne måneden inviterer Elvatun grendehus til viltkveld. Foto fra venstre: Kokk Gunn Toril Bae, Odd Skjei og Inger Klevan inviterte til prøvesmaking av menyen.
(NR - Nea Radio) |
2016: året for tradisjonsmat og pasta.
Les mer »
Oppskriften kan være så flott og avansert som bare kokken vil, men når NRK Mat gjør opp regnskap, er det enkle det beste. Dette er de ti mest leste oppskriftene i 2016.
(NRK) |
Iskake med marengsbunn.
Les mer »
Trine Sandbergs iskremkake med bær og bunn av marengs kan lages mange dager i forveien.
(NRK) |
Oppskrift på crème brûlée.
Les mer »
Vanskelig å stave, enkel å spise: Crème Brûlée.
(Klikk.no - kropp og helse) |
om jula og barndommen: - Jeg har kjent på det å være liten og ydmyket, med en følelse av sorg.
Les mer »
Julen hjemme hos tv-kokk Lise Finckenhagen skal helst bugne over av mat og lykkelig kaos, for slik har det ikke alltid vært.
(Dagbladet Kultur) |
Beste tips til julematen.
Les mer »
Toppkokkenes smarteste triks med julematen.
(Dagbladet) |
Matbloggerne og Narvesen melder om sterk økning i interessen for vegansk mat:
Les mer »
-Det eksploderer. Alle vil lage nøttestek, vegisterkaker og veganribbe.
(Dagbladet) |
- Dessert er viktig.
Les mer »
Multepannacotta med hvit sjokolade og vanilje er en soleklar vinner i julen.
(Fanaposten) |
|Om Viddi.no | Kontakt oss på support (a) viddi.no | Copyright® - 2006 Viddinews AS |