Tips en venn



Send tips til:
(Bruk komma mellom flere adresser)

Din e-post adresse:

Din kommentar:

Tips en venn om denne portalen »
Om oss » Retningslinjer » Kontakt redaksjonen »
TIPS en venn »

Mat > Desserter

Økohandel på nett.

Stadig flere kjøper alt de trenger på nettet, og stadig flere butikker har utsalg på nett. Vi har laget en nettguide der vi har samlet både matvarer, egenpleie, tekstiler og diverse andre produkter. Ha en god og økologisk handel!

(Oikos - Økonomisk Landslag)
[02.06.2017 16:48]

Les mer »
Annonse:
Hjemmelaget vaniljeis på pinne med iskremmaskin.

Dette er verdens mest populære iskremsmak.

(www.itromso.no)
[03.06.2017 12:45]

Les mer »
Kurs på Tranøy Galleri med en av verdens beste konditorer.

Kakekrig: Noen beskriver Pascal Dupuy som den franske konditoren som revolusjonerte kake-Norge, andre forteller om kakekrig og temperamentsfulle utbrudd.

(Avisa Nordland Kultur)
[03.06.2017 09:57]

Les mer »
Vårt deilige innland.

Blant dype daler, høye fjell og tette granskoger, kan vi oppleve noe av det beste Norge har å by på. Bli med på smakfulle, nytelsesrike og spennende opplevelser i Innlandet!

(Verdens Gang (VG))
[02.06.2017 10:06]

Les mer »
Jordbær med marengs, kokos og mandelkaker.

Knuste småkaker er verdens beste topping på mange desserter. Tareq Taylor bruker knuste pikekyss og mandelkaker på toppen av sin jordbærdessert.

(NRK no Mat)
[19.05.2017 15:37]

Les mer »
Tre nye sunne produkter.

Hva med en iskrem med aktive bakterier, en melkefri yoghurt eller Koko Dairy Free, et nytt alternativ til melk og yoghurt?

(www.horecanytt.no)
[18.05.2017 04:06]

Les mer »
Annonse:
Rabarbra- og jordbærkrem med grillet rabarbra.

Rababra i folie på grillen skal ligge så lenge at den blir helt myk. Dette blir en fløyelsmyk dessert med smak av rabarbra og jordbær.

(NRK no Mat)
[11.05.2017 23:07]

Les mer »
Nyheter fra Freia og Mondelez.

Her er mainyhetene fra Freia og Mondelez, der du blant annet kan lese at Freia lanserer en helt ny plattform innen sjokoladeplater med navnet Smakfull.

(www.horecanytt.no)
[10.05.2017 03:35]

Les mer »
Mest leste oppskrifter i april 2017.

Påske og vår har satt sitt preg på oppskriftene som ble mest lest i april 2017. Påskekake, lammelår, gode desserter og mat med ville vekster er de aller mest populære.

(NRK no Mat)
[03.05.2017 16:59]

Les mer »
Brennende isbombe.

Baked Alaska, omelette norvégienne eller brennende isbombe er noen av navnene på denne deilige desserten. Her er det både ild og is. Iskremen i midten er isolert av et lag sukkerbrød, så den ikke smelter når kaken blir flambert.

(NRK no Mat)
[03.05.2017 11:58]

Les mer »
Grillsesongen er i gang!

Våren er her, og det er på tide å gi stekepanna ferie og ta i bruk grillen! Her er syv fristende grillretter du bør prøve.

(Studenttorget - studentportal)
[02.05.2017 18:04]

Les mer »
Hvordan kan jeg spise sunnere?

Hei jeg er normal i kroppsstørrelsen min men jeg spiser sykt usunt.

(Ung no / offentlig informasjon for ungdom)
[02.05.2017 14:13]

Les mer »
Festkaker til festdager.

Våren er full av festlige anledninger. Enten du skal bake til 17. mai, feire bursdag i vårværet, gå i bryllup eller konfirmasjon: Her er et utvalg kaker som blir tatt godt imot.

(NRK)
[29.04.2017 08:45]

Les mer »
Lærer nordmenn om indisk mat.

Niru Kumra, som driver bedriften Masalamagic, har holdt indiske matkurs i 14 år, og lært om lag 7000 nordmenn å trylle med krydder. Nå lanserer hun snart en ny kokebok også.

(www.horecanytt.no)
[26.04.2017 06:59]

Les mer »
En bit av Sørlandet.

Onsdag 26. april kl 19 er det kulturkveld med mat som tema. Deilige retter laget med råvarer fra Sørlandet.

(Aust-Agder Kulturhistoriske Senter)
[21.04.2017 08:03]

Les mer »
Slik lager du ditt ekte vaniljesukker.

Det du kjøper er som regel ikke ekte - sånn lager du det.

(Klikk.no - kropp og helse)
[20.04.2017 11:57]

Les mer »
Digg til frokost.

Det er vel få ting som er så godt som amerikanske pannekaker med lønnesirup.

(Klikk.no - kropp og helse)
[18.04.2017 09:43]

Les mer »
Har du prøvd å piffe opp grauten med chili eller lakrissukker.

ÅRDALSTANGEN Trudde du graut var kjedeleg? Det meiner ikkje Hanne Stedje. Ho piffar opp grauten på alle tenkjelege og utenkjelege måtar med ingrediensar som chili, appelsin, sjokolade og graskarfrø.

(NRK no NRK Sogn og Fjordane)
[07.04.2017 00:26]

Les mer »
Populær laurdagskafé.

Mykje folk fann vegen innom lokala til Rosendal Motell på laurdag.

(Grenda)
[07.04.2017 00:24]

Les mer »
Kokekunst krydra kvardagen.

Ein elles vanleg ettermiddag kan det kjennast som om ein er på ein hyggjeleg bistro i Sør-Frankrike. Gjestekokk Philippe Lehmann tok matgjester på Drøs med ut av kvardagen.

(Hordaland)
[31.03.2017 09:33]

Les mer »
Får tips av Chef'en over alle chef'er.

Ørjan Johannessen vant Bocuse d’Or i 2015. Den velmeritterte mesterkokken coachet matfagelevene, som premie for deres NM-sølv.

(Romerikes Blad)
[19.02.2017 23:53]

Les mer »
Grevlingens kreklingpai.

Du tror kanskje ikke grevlinger er noe særlig til å bake, men med sine lubne labber er de som skapt til å lage pai. Dessuten er alle som kan å lage mat, ekstra tøffe og barske. Og Grevlingen var barsk.

(Arbeidets Rett)
[11.02.2017 21:04]

Les mer »
Finale i Årets Grønne Kokk.

En rekke finaler blir i dag arrangert på Smak 2017, deriblant Årets Grønne Kokk, der seks tomannslag er i aksjon, der nydelige grønne retter blir servert på rekke og rad.

(www.horecanytt.no)
[11.02.2017 00:38]

Les mer »
Unn deg noe ekstra godt i helgen - uten dårlig samvittighet.

Det er lov å kose seg av og til. Her er tre desserter du enkelt kan overraske venner og familie med i helgen.

(VG Nett Mat og drikke / Vinguiden)
[10.02.2017 02:17]

Les mer »
Fem matretter du lager i en fei.

Liten tid til matlaging? Her er fem kjappe favoritter.

(Klikk.no - kropp og helse)
[10.02.2017 01:51]

Les mer »
Her er Remas nye storbyalibi.

Kolonihagen vil ta Rema til et nytt nivå på økologiske produkter i storbyene. Men den store økologibølgen med frukt og grønt lar likevel vente på seg.

( Dagens Næringsliv)
[05.02.2017 10:26]

Les mer »
Slik planlegger du daten din.

Ofte ønsker man å gjøre noe morsomt og spesielt, men en date trenger ikke alltid å være så komplisert. Her får du en rekke tips til aktiviteter man kan gjøre og steder man kan dra på date.

(Ung no / offentlig informasjon for ungdom)
[27.01.2017 14:42]

Les mer »
Dropp smoothien - ha mango i maten.

Middag med mango? Ja, det går an. Her er 12 oppskrifter med frukten som kan brukes til så mye mer enn smoothie.

(NRK no Mat)
[22.01.2017 10:01]

Les mer »
En kirke for natten.

Sjømannskirken gir husly til noen av Londons hjemløse de kalde vintermånedene.

(Sjømannskirken - Norsk kirke i utlandet)
[20.01.2017 19:34]

Les mer »
Bare mat: fra mitt kjøkken.

Her presenterer Hellstrøm klassiske oppskrifter og nye smaker. Boken inneholder 130 oppskrifter på kjøtt, fisk, supper, salater, sauser og tilbehør. I tillegg også kaker og desserter. Oppskriftene er enkelt forklart, så dette er en kokebok for alle.

(Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek)
[17.01.2017 14:24]

Les mer »
Paris: Guide - Ekspertenes beste tips til storbyen.

Antall kommentarer på artikkelen 06.01.2017 09:56 - oppdatert 09.01.2017 09:06.

(Verdens Gang (VG))
[09.01.2017 09:15]

Les mer »
Oppskrifter, Smak, mest lest i 2016.

Alle trenger en enkel grunnoppskrift på pannekaker. Med denne behøver du aldri mer google etter oppskrift! Hvorfor ikke også prøve banan- og spinatpannekaker , eller ekte amerikanske pannekaker ?

(www dn no / forsiden)
[05.01.2017 16:16]

Les mer »
Sunn og smakfull fest.

SJØVEGAN: 14.januar dekkes det på bordet for det tradisjonelle møljekalaset på Garsnes Brygge. Daglig leder Andreas Utstøl sier at forberedelsene er i gang, og ser frem til den tradisjonsrike kvelden.

(Salangen-Nyheter)
[05.01.2017 15:35]

Les mer »
Inviterer til viltkveld på Elvatun.

Senere denne måneden inviterer Elvatun grendehus til viltkveld. Foto fra venstre: Kokk Gunn Toril Bae, Odd Skjei og Inger Klevan inviterte til prøvesmaking av menyen.

(NR - Nea Radio)
[04.01.2017 11:54]

Les mer »
2016: året for tradisjonsmat og pasta.

Oppskriften kan være så flott og avansert som bare kokken vil, men når NRK Mat gjør opp regnskap, er det enkle det beste. Dette er de ti mest leste oppskriftene i 2016.

(NRK)
[01.01.2017 20:35]

Les mer »
Iskake med marengsbunn.

Trine Sandbergs iskremkake med bær og bunn av marengs kan lages mange dager i forveien.

(NRK)
[30.12.2016 17:32]

Les mer »
Oppskrift på crème brûlée.

Vanskelig å stave, enkel å spise: Crème Brûlée.

(Klikk.no - kropp og helse)
[28.12.2016 11:24]

Les mer »
om jula og barndommen: - Jeg har kjent på det å være liten og ydmyket, med en følelse av sorg.

Julen hjemme hos tv-kokk Lise Finckenhagen skal helst bugne over av mat og lykkelig kaos, for slik har det ikke alltid vært.

(Dagbladet Kultur)
[23.12.2016 22:35]

Les mer »
Beste tips til julematen.

Toppkokkenes smarteste triks med julematen.

(Dagbladet)
[23.12.2016 10:52]

Les mer »
Matbloggerne og Narvesen melder om sterk økning i interessen for vegansk mat:

-Det eksploderer. Alle vil lage nøtte­stek, vegister­kaker og veganribbe.

(Dagbladet)
[22.12.2016 11:29]

Les mer »
- Dessert er viktig.

Multepannacotta med hvit sjokolade og vanilje er en soleklar vinner i julen.

(Fanaposten)
[20.12.2016 13:53]

Les mer »
Viddi.no™ - best på lokale søk.
|Om Viddi.no | Kontakt oss på support (a) viddi.no | Copyright® - 2006 Viddinews AS |