Fokus > Restauranter
Lovløs Cider, laget utelukkende på norske epler, er tatt godt imot i det norske markedet. Nå lanseres selskapets andre variant, Lovløs Østkyst.
(www.horecanytt.no)
[25.04.2017 19:07]
Stjernekamp i Årets Kokk.
Les mer »
Kandidatene har nå valgt ut sine team. For en stjerneduell vi har i vente!
(Hotellmagasinet - møtestedet for hotell- og restaurantbransjen) |
Geiter er god mat.
Les mer »
Da Torstein fikk vite at geitene måtte brennes, tok han et uvant grep: - Gjester over hele Norge roper etter den nye delikatessen.
(Dagbladet) |
Satser på vinyl-bølgen med Little Fwend.
Les mer »
Denne lille, norske dingsen faller amerikanske vinylfrikere for.
(DinSide.no) |
Sushimarkedet flater ut.
Les mer »
Etter flere år med vekst har totalmarkedet for sushi i Norge flatet ut. I 2016 ble det omsatt sushi for 849 millioner kroner, det er en nedgang på to prosent fra året før, melder Norges Sjømatråd.
(Kyst.no) |
Ja, vi elsker denne maten.
Les mer »
Det går overraskende lett å forsvare at en fullverdig lunsj hos Norges beste restaurant koster 5000 kroner per person.
(Dagsavisen) |
Dette er restauranten alle elsker.
Les mer »
- Vi har forresten fått noen flotte sjøkreps i dag! Ja, og vi tenkte bare at dere måtte få smake på dem, sier hun og smiler.
(Klikk.no - kropp og helse) |
Vi tester Tysklands største senter.
Les mer »
- Jeg ble overrasket over alle aktiviteter, spisesteder og alternativ til å bo.
(ABC Nyheter) |
Ny pris til sushi-stjerner.
Les mer »
Stavanger-restauranten Sabi Omakase - med sushikokk Roger Asakil Joya i spissen - vant den prestisjetunge prisen The Nordic Prize for 2016. Dermed følger de i fotsporene til blant annet Noma, Maaemo og Geranium.
(Hotellmagasinet - møtestedet for hotell- og restaurantbransjen) |
Donald Trumps USA:
Les mer »
- Tenk litt over hvorfor noen synes det er OK at barna dine spiser dritt.
(Dagbladet) |
Weekendtur: Venezia.
Les mer »
Høsten er her. Turistene har reist. Luften blir friskere. Disen legger seg over byen. Lokalbefolkningen viser seg i gatene. Det er nå Venezia er på sitt beste.
(Vagabond) |
Våre tjenester.
Les mer »
Her finner du en oversikt over våre tjenester, utover produksjon av magasinet Vagabond.
(Vagabond) |
En oase i Hamburg.
Les mer »
Å bo på det 226 år gamle luksushotellet Louis C. Jacob i Hamburg gir en følelse av å overnatte hjemme hos rause og styrtrike venner. Om det ikke var for regningen, da.
( Dagens Næringsliv) |
Fikk lage mat på Michelin-restaurant.
Les mer »
Fornøyd:- Vi er strålende fornøyd med utbytte av oppholdet i Italia.
(Lofotposten) |
I en fjellandsby, som ligger 2 000 meter over havet er kjøkkenet det eneste stedet med litt varme.
Les mer »
- I Raithal er det ingen stjernerestauranter. Faktisk finnes det ingen restauranter her.
(Dagbladet Magasinet) |
Tripadvisor: Bali er verdens beste reisemål.
Les mer »
Antall kommentarer på artikkelen 20.04.2017 10:59 - oppdatert 20.04.2017 11:47.
(VG NETT Restaurantguiden / Restauranter) |
Reise-ekspertene: Her er våre ferievalg i sommer.
Les mer »
Har du noen gang lurt på hvor de som brenner for å reise helst drar på ferie? Nå deler de både sine sommerplaner og reisetips med deg - les og la deg inspirere.
(VG) |
Test av 18 kyllingfileter.
Les mer »
Nordmenn spiser 9,3 kilo kyllingkjøtt i året per person.
(Dagens Næringsliv) |
Lunsj i London.
Les mer »
Ifølge TripAdvisor er det i alle fall 18.000 restauranter i London. Vi har testet de to rundt Oxford Street som skal være best.
(DinSide / Din Side) |
- For meg er jobben nummer éin.
Les mer »
Som 19-åring fekk Alexander Thulin ein sjanse han ikkje kunne gje frå seg. Han drog til ein rikmannsfamilie i Sveits og arbeide som deira private kokk. Dette eventyret forandra livet til den nye kokken på Dalen hotell.
(Vest-Telemark Blad) |
Her møtte vi guttene ingen vil ha.
Les mer »
PARIS: De afghanske gutta forsvant fra norske asylmottak - nå bor de på gata i Paris.
(NRK no Utenriks) |
Her kan du spise på Gardermoen i påsken.
Les mer »
Snart slutt for Upper Crust og Seafood bar, se hva du får i stedet.
(Dagbladet Reise) |
Verdens beste restauranter.
Les mer »
For første gang siden 2004 står en nordamerikansk restaurant øverst på listen over verdens beste restauranter.
( Dagens Næringsliv) |
Slik blir Clarion Hotel The Hub.
Les mer »
I mars 2019 åpner et helt nytt hotell i den ikoniske bygningen, tidligere kjent som Clarion Hotel Royal Christiania. Oslos nye storstue er døpt Clarion Hotel The Hub og skal bli både rått, moderne og helt spektakulært.
(Hotellmagasinet - møtestedet for hotell- og restaurantbransjen) |
Smak av London på Grand.
Les mer »
Kim Sjøbakk har jobbet på de beste restaurantene i London. Nå har han flyttet hjem til Steinkjer med planer om å tilby store matopplevelser i hjembyen.
(Steinkjer-Avisa) |
Endelig! Kokkeelever i Italia.
Les mer »
Mandag formiddag satte elever og lærere seg på flyet til Bologna i Italia.
(Bamble videregående skole) |
Nye restauranter og butikker på Gardermoen.
Les mer »
Med kun en måned igjen til den offisielle åpningen av nye Oslo lufthavn kan reisende allerede nå glede seg over flere nye restaurant- og butikkåpninger.
(Travel News) |
Nye spennende restauranter og butikker på Avinor Oslo lufthavn.
Les mer »
Med kun én måned igjen til den offisielle åpningen av nye Oslo lufthavn, reisende mandag glede seg over flere nye restaurant- og butikkåpninger, heter det i en pressemelding fra Avinor Oslo lufthavn.
(HSMAI - kunnskapsformidling) |
Suksess for en hundrelapp.
Les mer »
Minifestivalen har denne uka satt rekordfart i Tromsøs restaurant- og matbransje.
(www.itromso.no) |
Anette leverer keramikk til restauranter.
Les mer »
Anette Krogstad har måltidet, mennesket og servering i sentrum.
(botrend.no) |
Skal ha solgt utgått kjøtt - stanser kjøttimport fra Brasil midlertidig.
Les mer »
VIL STANSE SKANDALEN: Brasils president Michel Temer har forsøkt å legge lokk på kjøttskandalen. Her spiser han på en biffrestaurant i Brasilia 19. mars 2017. Foto: Evaristo Sa, AFP.
(Verdens Gang (VG)) |
På denne restauranten ser du ikke hva du spiser eller hvem du spiser med.
Les mer »
Dropp finstasen og skjerp sansene. På restaurantsuksessen Svartklubben i Stockholm er det mørkt som om natten.
(Dagbladet) |
Nå blir droner en større del av hverdagen din.
Les mer »
Selfies, trening og boligvisninger er bare noen av det vi snart får hjelp til av flyvende roboter, mener ekspertene.
(VG NETT Restaurantguiden / Restauranter) |
Mesterkokken bak Statholdergaarden: - Det er elendige forhold for gründere i Norge.
Les mer »
Han har tjent penger hvert år siden han startet stjernerestauranten Statholdergaarden i 1994. Men en dag måtte Bent Stiansen ta dramatiske grep for ikke å gå i bakken.
(VG Netts Matkalkulator) |
Nå blir det Nachtspetakkel!
Les mer »
Fredagens kveldsskirenn i Hovden er en uformell oppvarming til årets Rando-enern, med vekt på sosialt fellesskap.
(Opp.no, Oppdal) |
Slik unngår du kontorlandskap hvor alle må stå og skrike.
Les mer »
Noen enkle plater kan gjøre både verksteder, klasserom og åpne landskap fredelige.
(Teknisk Ukeblad) |
Dette må du få med deg i Fort Lauderdale.
Les mer »
Fort Lauderdale har mer å by på enn cruiseterminaler.
(ABC Nyheter) |
Hit bør du ta med familien på ski.
Les mer »
Skisteder i denne artikkelen: Beitostølen.
(Skiinfo Norge) |
Dalen henter stjernekokk.
Les mer »
Dalen Hotel i Telemark har sikret seg talentfull, svensk stjernekokk som ny kjøkkensjef.
(Hotellmagasinet - møtestedet for hotell- og restaurantbransjen) |
Norsk sjømat roses etter eksklusiv avskjedsfest.
Les mer »
Da den verdenskjente danske restauranten Noma hadde avskjedsfest lørdag kveld, var gjestelisten eksklusiv. På menyen sto blant annet norsk sjømat.
(Eksportutvalget for fisk (EFF) F) |
Nødladere selger i horeca.
Les mer »
RescueJuice har designet og utviklet et konsept der hoteller, restauranter og barer i hele landet selger ferdig ladede nødladere.
(www.horecanytt.no) |
Mesterkokk Bent Stiansen: - Det er elendige forhold for gründere i Norge.
Les mer »
Han har tjent penger hvert år siden han startet stjernerestauranten Statholdergaarden i 1994. Men en dag måtte Bent Stiansen ta dramatiske grep for ikke å gå i bakken.
(Dine Penger Online / Bolig) |
Stor stjerne til sushi i Stavanger.
Les mer »
Sushi-restaurant i Stavanger ble hedret som en av verdens beste.
(Klar Tale) |
Michelin på budsjett: Når du ikke har råd til michelinmat.
Les mer »
Sjømat-restauranten Sabi Omakase åpnet dørene i 2015. Siden har den imponert gjester og anmeldere og ble nylig ranket på nivå med Maaemo i den nordiske spiseguiden The White Guide.
(Dagbladet) |
Michelin Guide 2017: Her er alle vinnerne i Norden.
Les mer »
Michelin Nordic Guide 2017 ble presentert i Stockholm - her er vinnerne!
(Nettavisen) |
|Om Viddi.no | Kontakt oss på support (a) viddi.no | Copyright® - 2006 Viddinews AS |