Tips en venn



Send tips til:
(Bruk komma mellom flere adresser)

Din e-post adresse:

Din kommentar:

Tips en venn om denne portalen »
Om oss » Retningslinjer » Kontakt redaksjonen »
TIPS en venn »

Fokus > Restauranter

Lovløs Cider vokser.

Lovløs Cider, laget utelukkende på norske epler, er tatt godt imot i det norske markedet. Nå lanseres selskapets andre variant, Lovløs Østkyst.

(www.horecanytt.no)
[25.04.2017 19:07]

Les mer »
Annonse:
Geiter er god mat.

Da Torstein fikk vite at geitene måtte brennes, tok han et uvant grep: - Gjester over hele Norge roper etter den nye delikatessen.

(Dagbladet)
[28.05.2017 17:32]

Les mer »
Satser på vinyl-bølgen med Little Fwend.

Denne lille, norske dingsen faller amerikanske vinylfrikere for.

(DinSide.no)
[26.05.2017 12:16]

Les mer »
Sushimarkedet flater ut.

Etter flere år med vekst har totalmarkedet for sushi i Norge flatet ut. I 2016 ble det omsatt sushi for 849 millioner kroner, det er en nedgang på to prosent fra året før, melder Norges Sjømatråd.

(Kyst.no)
[26.05.2017 11:16]

Les mer »
Ja, vi elsker denne maten.

Det går overraskende lett å forsvare at en fullverdig lunsj hos Norges beste restaurant koster 5000 kroner per person.

(Dagsavisen)
[25.05.2017 16:49]

Les mer »
Annonse:
Dette er restauranten alle elsker.

- Vi har forresten fått noen flotte sjøkreps i dag! Ja, og vi tenkte bare at dere måtte få smake på dem, sier hun og smiler.

(Klikk.no - kropp og helse)
[23.05.2017 21:58]

Les mer »
Vi tester Tysklands største senter.

- Jeg ble overrasket over alle aktiviteter, spisesteder og alternativ til å bo.

(ABC Nyheter)
[18.05.2017 11:38]

Les mer »
Ny pris til sushi-stjerner.

Stavanger-restauranten Sabi Omakase - med sushikokk Roger Asakil Joya i spissen - vant den prestisjetunge prisen The Nordic Prize for 2016. Dermed følger de i fotsporene til blant annet Noma, Maaemo og Geranium.

(Hotellmagasinet - møtestedet for hotell- og restaurantbransjen)
[15.05.2017 14:04]

Les mer »
Donald Trumps USA:

- Tenk litt over hvorfor noen synes det er OK at barna dine spiser dritt.

(Dagbladet)
[13.05.2017 07:02]

Les mer »
Weekendtur: Venezia.

Høsten er her. Turistene har reist. Luften blir friskere. Disen legger seg over byen. Lokalbefolkningen viser seg i gatene. Det er nå Venezia er på sitt beste.

(Vagabond)
[08.05.2017 16:13]

Les mer »
Våre tjenester.

Her finner du en oversikt over våre tjenester, utover produksjon av magasinet Vagabond.

(Vagabond)
[05.05.2017 22:07]

Les mer »
En oase i Hamburg.

Å bo på det 226 år gamle luksushotellet Louis C. Jacob i Hamburg gir en følelse av å overnatte hjemme hos rause og styrtrike venner. Om det ikke var for regningen, da.

( Dagens Næringsliv)
[02.05.2017 23:07]

Les mer »
Fikk lage mat på Michelin-restaurant.

Fornøyd:- Vi er strålende fornøyd med utbytte av oppholdet i Italia.

(Lofotposten)
[28.04.2017 21:07]

Les mer »
I en fjellandsby, som ligger 2 000 meter over havet er kjøkkenet det eneste stedet med litt varme.

- I Raithal er det ingen stjernerestauranter. Faktisk finnes det ingen restauranter her.

(Dagbladet Magasinet)
[28.04.2017 04:07]

Les mer »
Tripadvisor: Bali er verdens beste reisemål.

Antall kommentarer på artikkelen 20.04.2017 10:59 - oppdatert 20.04.2017 11:47.

(VG NETT Restaurantguiden / Restauranter)
[20.04.2017 11:51]

Les mer »
Reise-ekspertene: Her er våre ferievalg i sommer.

Har du noen gang lurt på hvor de som brenner for å reise helst drar på ferie? Nå deler de både sine sommerplaner og reisetips med deg - les og la deg inspirere.

(VG)
[20.04.2017 10:37]

Les mer »
Test av 18 kyllingfileter.

Nordmenn spiser 9,3 kilo kyllingkjøtt i året per person.

(Dagens Næringsliv)
[14.04.2017 09:11]

Les mer »
Lunsj i London.

Ifølge TripAdvisor er det i alle fall 18.000 restauranter i London. Vi har testet de to rundt Oxford Street som skal være best.

(DinSide / Din Side)
[13.04.2017 10:35]

Les mer »
- For meg er jobben nummer éin.

Som 19-åring fekk Alexander Thulin ein sjanse han ikkje kunne gje frå seg. Han drog til ein rikmannsfamilie i Sveits og arbeide som deira private kokk. Dette eventyret forandra livet til den nye kokken på Dalen hotell.

(Vest-Telemark Blad)
[13.04.2017 01:51]

Les mer »
Her møtte vi guttene ingen vil ha.

PARIS: De afghanske gutta forsvant fra norske asylmottak - nå bor de på gata i Paris.

(NRK no Utenriks)
[07.04.2017 01:33]

Les mer »
Her kan du spise på Gardermoen i påsken.

Snart slutt for Upper Crust og Seafood bar, se hva du får i stedet.

(Dagbladet Reise)
[07.04.2017 01:05]

Les mer »
Verdens beste restauranter.

For første gang siden 2004 står en nordamerikansk restaurant øverst på listen over verdens beste restauranter.

( Dagens Næringsliv)
[05.04.2017 16:54]

Les mer »
Slik blir Clarion Hotel The Hub.

I mars 2019 åpner et helt nytt hotell i den ikoniske bygningen, tidligere kjent som Clarion Hotel Royal Christiania. Oslos nye storstue er døpt Clarion Hotel The Hub og skal bli både rått, moderne og helt spektakulært.

(Hotellmagasinet - møtestedet for hotell- og restaurantbransjen)
[31.03.2017 15:06]

Les mer »
Smak av London på Grand.

Kim Sjøbakk har jobbet på de beste restaurantene i London. Nå har han flyttet hjem til Steinkjer med planer om å tilby store matopplevelser i hjembyen.

(Steinkjer-Avisa)
[31.03.2017 11:15]

Les mer »
Endelig! Kokkeelever i Italia.

Mandag formiddag satte elever og lærere seg på flyet til Bologna i Italia.

(Bamble videregående skole)
[29.03.2017 21:43]

Les mer »
Nye restauranter og butikker på Gardermoen.

Med kun en måned igjen til den offisielle åpningen av nye Oslo lufthavn kan reisende allerede nå glede seg over flere nye restaurant- og butikkåpninger.

(Travel News)
[29.03.2017 13:42]

Les mer »
Nye spennende restauranter og butikker på Avinor Oslo lufthavn.

Med kun én måned igjen til den offisielle åpningen av nye Oslo lufthavn, reisende mandag glede seg over flere nye restaurant- og butikkåpninger, heter det i en pressemelding fra Avinor Oslo lufthavn.

(HSMAI - kunnskapsformidling)
[27.03.2017 14:46]

Les mer »
Suksess for en hundrelapp.

Minifestivalen har denne uka satt rekordfart i Tromsøs restaurant- og matbransje.

(www.itromso.no)
[26.03.2017 18:35]

Les mer »
Anette leverer keramikk til restauranter.

Anette Krogstad har måltidet, mennesket og servering i sentrum.

(botrend.no)
[21.03.2017 10:39]

Les mer »
Skal ha solgt utgått kjøtt - stanser kjøttimport fra Brasil midlertidig.

VIL STANSE SKANDALEN: Brasils president Michel Temer har forsøkt å legge lokk på kjøttskandalen. Her spiser han på en biffrestaurant i Brasilia 19. mars 2017. Foto: Evaristo Sa, AFP.

(Verdens Gang (VG))
[21.03.2017 09:47]

Les mer »
På denne restauranten ser du ikke hva du spiser eller hvem du spiser med.

Dropp finstasen og skjerp sansene. På restaurantsuksessen Svartklubben i Stockholm er det mørkt som om natten.

(Dagbladet)
[20.03.2017 14:17]

Les mer »
Nå blir droner en større del av hverdagen din.

Selfies, trening og boligvisninger er bare noen av det vi snart får hjelp til av flyvende roboter, mener ekspertene.

(VG NETT Restaurantguiden / Restauranter)
[20.03.2017 14:15]

Les mer »
Mesterkokken bak Statholdergaarden: - Det er elendige forhold for gründere i Norge.

Han har tjent penger hvert år siden han startet stjernerestauranten Statholdergaarden i 1994. Men en dag måtte Bent Stiansen ta dramatiske grep for ikke å gå i bakken.

(VG Netts Matkalkulator)
[18.03.2017 17:03]

Les mer »
Nå blir det Nachtspetakkel!

Fredagens kveldsskirenn i Hovden er en uformell oppvarming til årets Rando-enern, med vekt på sosialt fellesskap.

(Opp.no, Oppdal)
[17.03.2017 17:37]

Les mer »
Slik unngår du kontorlandskap hvor alle må stå og skrike.

Noen enkle plater kan gjøre både verksteder, klasserom og åpne landskap fredelige.

(Teknisk Ukeblad)
[17.03.2017 09:32]

Les mer »
Dette må du få med deg i Fort Lauderdale.

Fort Lauderdale har mer å by på enn cruiseterminaler.

(ABC Nyheter)
[15.03.2017 20:34]

Les mer »
Hit bør du ta med familien på ski.

Skisteder i denne artikkelen: Beitostølen.

(Skiinfo Norge)
[08.03.2017 10:54]

Les mer »
Dalen henter stjernekokk.

Dalen Hotel i Telemark har sikret seg talentfull, svensk stjernekokk som ny kjøkkensjef.

(Hotellmagasinet - møtestedet for hotell- og restaurantbransjen)
[06.03.2017 12:21]

Les mer »
Norsk sjømat roses etter eksklusiv avskjedsfest.

Da den verdenskjente danske restauranten Noma hadde avskjedsfest lørdag kveld, var gjestelisten eksklusiv. På menyen sto blant annet norsk sjømat.

(Eksportutvalget for fisk (EFF) F)
[03.03.2017 02:24]

Les mer »
Nødladere selger i horeca.

RescueJuice har designet og utviklet et konsept der hoteller, restauranter og barer i hele landet selger ferdig ladede nødladere.

(www.horecanytt.no)
[27.02.2017 14:51]

Les mer »
Mesterkokk Bent Stiansen: - Det er elendige forhold for gründere i Norge.

Han har tjent penger hvert år siden han startet stjernerestauranten Statholdergaarden i 1994. Men en dag måtte Bent Stiansen ta dramatiske grep for ikke å gå i bakken.

(Dine Penger Online / Bolig)
[25.02.2017 00:57]

Les mer »
Stor stjerne til sushi i Stavanger.

Sushi-restaurant i Stavanger ble hedret som en av verdens beste.

(Klar Tale)
[23.02.2017 15:03]

Les mer »
Michelin på budsjett: Når du ikke har råd til michelinmat.

Sjømat-restauranten Sabi Omakase åpnet dørene i 2015. Siden har den imponert gjester og anmeldere og ble nylig ranket på nivå med Maaemo i den nordiske spiseguiden The White Guide.

(Dagbladet)
[23.02.2017 12:36]

Les mer »
Michelin Guide 2017: Her er alle vinnerne i Norden.

Michelin Nordic Guide 2017 ble presentert i Stockholm - her er vinnerne!

(Nettavisen)
[23.02.2017 09:54]

Les mer »
Viddi.no™ - best på lokale søk.
|Om Viddi.no | Kontakt oss på support (a) viddi.no | Copyright® - 2006 Viddinews AS |