Tips en venn



Send tips til:
(Bruk komma mellom flere adresser)

Din e-post adresse:

Din kommentar:

Tips en venn om denne portalen »
Om oss » Retningslinjer » Kontakt redaksjonen »
TIPS en venn »

Villmark > Viltmat

Vil vokse med smaker fra Røros-traktene.

Vi brenner veldig for å skape verdier av de ressursene som Røros-området har, og skal jobbe hardt med produktutvikling for å komme med enda flere produkter og øke omsetningen betydelig de neste årene.

(www.kjottbransjen.no)
[20.04.2017 16:42]

Les mer »
Annonse:
Forloren hare.

Det spesielle med denne oppskriften er at haren ikke bare er forloren, men også en smule ekte.

(NRK no Mat)
[12.05.2017 17:28]

Les mer »
Vel gjennomført kokkekamp!

6. og 7. klasse har gjennomført kokkekamp i mat- og helsefaget denne veka.

(Dirdal skole)
[18.03.2017 22:29]

Les mer »
Kråke som mat og kunst.

LILLEHAMMER: Hva gjør man med kråker som skytes? De kan bli både kunst og mat. Oppland Kunstsenter viser den hverdagslige men mangfoldige fuglen i en ny utstilling.

(NRK no Innenriks)
[13.03.2017 23:54]

Les mer »
Koking av kraft.

Har du alltid lurt på hvorfor suppa smaker så mye bedre på restaurant? Legg bort suppeposene, og kok din egen kraft. Her får du fremgangsmåte både med og uten trykkoker.

(NRK no Mat)
[17.02.2017 13:31]

Les mer »
Trivsel rundt samisk matrett.

Hyggelig selskap og prat over samiske matretter ble det når Kirsten Mjøsund Hagen inviterte til samisk laget av reinkjøtt og grønnsaker.

(www.s-n.no)
[30.10.2016 09:13]

Les mer »
Annonse:
Artikel om spillningsinventering.

V Götaland Väst 2016-09-27 Carl Dahlöf har sammanfattat sina synpunkter om risker med osäkerhet i spillningsinventering. Hela hans artikel finns att läsa eller laddan ner und...

(Svenska Jagareforbundet)
[28.10.2016 13:57]

Les mer »
Seminar om å starte med matproduksjon.

Mandag er det miniseminar om lokal matproduksjon. Hvordan komme i gang for seg selv?

(Vesterålen Online)
[23.10.2016 16:11]

Les mer »
Bildekåseriet "Jorda rundt med Sandejeger"

Kåre Vidar Pedersen har jobbet mange år i fagtidsskriftet Jeger, hund & våpen, og han har gitt ut flere fagbøker om blant annet jakt og viltmat.

(www ringblad no / Hovedside / Kulturkalender)
[20.10.2016 10:52]

Les mer »
Oppskrift på finnbiff.

- Reinsdyrskav var en av mine soleklare favoritter i barndommen, forteller Björn Svensson. De tynnskårne flakene av mildt viltkjøtt i en rik og kremet saus kan vekke barndomsminner for enhver. For Björn Svensson handler det om balansen.

( Dagens Næringsliv)
[12.10.2016 16:32]

Les mer »
Kirsten Winge byr på ville smakebiter.

​Torsdag 6. oktober kommer kokebokforfatter og viltkokk Kirsten Winge til Morensalen på Trysil folkebibliotek.

(Trysil kommune)
[03.10.2016 17:07]

Les mer »
Sjekk ut tipsa for perfekt viltkjøt.

Vekene framover er høgsesong for jakt og tilgang på viltkjøt. Det er derimot ikkje alle som har peiling på handsaming av dei edle råvarene frå naturen. Erfaren jeger og kokk deler gjerne kunnskapen sin i ny bok.

(Nationen)
[30.09.2016 20:25]

Les mer »
Hverdagsluksus med viltsmak.

Elgjakta er rett rundt hjørnet, og tilgangen på smakfullt fersk viltkjøtt er innen rekkevidde for mange.

(Avisa Sør-Trøndelag)
[27.09.2016 12:15]

Les mer »
Frykter kaos​.

- Vi står ovafor en svært usikker situasjon nå like før elgjakta: Dersom Veterinærinstituttet ikke rekker ta unna analysene så raskt som det er sagt - to til fire dager - får vi kaos, sier Øyvind Tandberg som driver Fluberg Viltmottak i Søndre Land til Oppland Arbeiderblad .

(Norges Jeger- og Fiskerforbund)
[24.09.2016 10:28]

Les mer »
Kurs i feltkontroll av hjorteviltkjøtt.

Lørdag 24. september arrangerer Skogkurs et kurs i Feltkontroll av hjorteviltkjøtt på Røros.

(Røros kommune)
[19.08.2016 21:04]

Les mer »
Så helgrillar du ett litet vildsvin.

Här följer sju enkla steg till hur du kan helgrilla ett litet vildsvin med enkla medel.

(Svenska Jagareforbundet)
[27.06.2016 18:03]

Les mer »
Drar igang viltmatprosjekt.

NJFF drar igang et nytt viltmat-prosjekt, med oppstart gjennom et miniseminar på Hvalstad 7. april. Med oss på laget har vi fått Christoper Sjuve og Even Ramsvik, to trendsettende og kjente matautoriteter.

(Norges Jeger- og Fiskerforbund)
[12.04.2016 08:05]

Les mer »
Godt stekt kjøtt? Du mener ødelagt kjøtt?

En ting som irriterer meg og veldig mange andre kokker er gjester som skal ha godt stekt kjøtt. Hvorfor vil dere betale penger for kjøtt som er tørt, seigt og smakløst?

(Vesterålen Online)
[11.03.2016 10:25]

Les mer »
Her er maten du gleder deg til.

OPPSKRIFT PÅ ELGKARONADER: Elgkarbonader blir best med denne oppskriften.

(Klikk.no - kropp og helse)
[25.01.2016 13:06]

Les mer »
Strikking og dumskap.

GLEDE I GARN: Strikking handler først og fremst om glede Foto: Marius Knutsen, VG.

(VG NETT Restaurantguiden / Restauranter)
[19.01.2016 10:14]

Les mer »
En vitenskapelig småkake.

Forfatter: Ole Bjørn Rekdal Matoppskrifter er noe av det mest uvitenskapelige som finnes. Nesten uansett hva slags rett man skal tilberede finner man prosedyrebeskrivelser hvor uklarheter og upresise måleenheter florerer.

(Bt.no)
[21.12.2015 12:15]

Les mer »
Julekalender 2015: Viltspesialisten ved Randsfjorden.

Et sikkert høsttegn på Jevnaker er jegerne som kommer med elg og hjort til Hadeland Viltslakteri. Det er viltkjøttet som utgjør kjernen i produksjonen hos slakteriet. Nå til jul er det imidlertid tradisjonell norsk julemat som fyller lokalene.

(Regjeringen.no)
[20.12.2015 00:04]

Les mer »
Elg med telehiv.

VINJE: 10 timer i stekeovnen gjør underverker med en stivfrossen elgstek. Det er bare starten på forvandlinga til Bodil Nordjores smakfulle telehiv.

(NRK no Telemark)
[17.12.2015 05:55]

Les mer »
Hjort og pastasalat.

Eirik Verås Larsen og Ingvild Stensland er blant bidragsyterne i Olympiatoppens kokebok Gull i munn.

(lister24.no)
[05.11.2015 01:26]

Les mer »
Viltoppskrifter.

Her har vi samlet de beste oppskriftene på viltkjøtt du trenger etter jakt. Uansett om du skal ha en rypemiddag, elggryte,saus til tiuren eller reinsdyrstek, så finner du det her.

(TINE BA)
[23.10.2015 15:39]

Les mer »
Elgbiff med tyttebærsmør.

Når man serverer biff fra skogens konge, elgen, passer det godt med sopp og tyttebær som tilbehør. Denne gangen har Lise Finckenhagen blandet tyttebærene i smøret.

(NRK no Mat)
[22.10.2015 10:51]

Les mer »
Elg i gryta, ovnen, panna, burgeren og suppa.

Elgjakta er nå for alvor i gang. Derfor er det helt naturlig å oppfylle ønsket om oppskrifter med elg i ukas ønskeoppskrift.

(NRK no Mat)
[11.10.2015 15:09]

Les mer »
Ny bok: Jakthunder.

Boka ”Jakthunder” vil gi deg en innfallsport til et rikt samliv med din jakthund. Kanskje blir du en enda lykkeligere jakthundeier! Boka er gjennomillustrert med flotte fargebilder.

(Bokbyen ved Skagerak)
[09.10.2015 19:09]

Les mer »
God mat og trivelige kvelder.

Voksne og barn hadde tre fine kurskvelder med variert innhold og smakfulle matretter. God mat, fine samtaler under arbeidet og rundt bordet gjorde at alle var godt fornøyd med kurskveldene. Og kanskje blir det flere kurs om noen ønsker det?

(Norges Bygdekvinnelag)
[21.11.2014 17:21]

Les mer »
Kraft for nybegynnere.

Kraft er en vannaktig væske som lages ved utkoking av de forskjellige råvarer som blir brukt. Det skille mellom brun og lys kraft, og mellom de forskjellige råvarer. Ved lang innkoking får man og redusert kraft og ekstrakt.

(Matoppskrift.no)
[27.10.2014 13:59]

Les mer »
Språkdeling på Odda ungdomskole.

Fyrstkomande onsdag får Odda kommunestyre eit framlegg frå rådmannen om å starte avviklinga av språkdelinga på Odda ungdomskole. Klubben ved Odda ungdomskole har levert ei eiga uttale til kommunestyrepolitikarane.

(Noregs Mållag)
[20.10.2014 11:56]

Les mer »
7 taco-varianter du må prøve.

Taco er fast fredagsmiddag for mange nordmenn. Det er enkelt å lage og kan nesten varieres i det uendelige.

(TV2 - Side2)
[17.10.2014 12:51]

Les mer »
Suppe er den perfekte høstmaten.

Den kan lages på oksekjøtt, svineknoke, reinsdyr, fårikålkjøtt eller salt lammekjøtt - kjøttsuppe er ukas ønskeoppskrift på NRK Mat.

(NRK no Mat)
[10.10.2014 11:05]

Les mer »
De beste oppskriftene med viltkjøtt.

Elg, hare, hjort, reinsdyr, rype og rådyr. Oppskrifter med vilt er ukas ønskeoppskrift på NRK Mat.

(NRK no Mat)
[03.10.2014 11:03]

Les mer »
Chili con carne av hjort.

I denne chili con carnen er det brukt viltkjøtt. Den er dessuten opp med smøreost av geitemelk.

(NRK no Mat)
[20.09.2014 18:51]

Les mer »
Ukas ønskeoppskrift: Chili con carne.

Hvordan lage gryta som kalles chili con carne? er en samling sterke gryteretter.

(NRK no Mat)
[19.09.2014 10:38]

Les mer »
Slik kan du lage en eksotisk rypemiddag.

I løpet av høsten vil nok rypa innta mange middagsbord rundt om i landet. Men har du prøvd denne eksotiske varianten?

(NRK)
[12.09.2014 13:49]

Les mer »
DIREKTE: Gode råd til småviltjegere.

Norges jegerforbund har større fokus på sikkerhet foran årets jakt. Vi inviterer til jaktprat rundt bålet og tilbereder en enkel tiurmiddag, direkte fra klokka 14.00.

(NRK no NRK Finnmark)
[10.09.2014 13:20]

Les mer »
Viddi.no™ - best på lokale søk.
|Om Viddi.no | Kontakt oss på support (a) viddi.no | Copyright® - 2006 Viddinews AS |