Katrine Lunde flytter tilbake til Kristiansand og gleder seg helt utrolig til å komme til Vipers.

[23.05.2017 22:03]

Les mer »
Annonse:
Problemfritt for Sagosen og Norge.

Sander Sagosen og håndballgutta fikk en etterlengtet gjennomkjøring før EM-avgjørelsen. Island ble slått 36-30 torsdag.

(Folkebladet Sport)
[08.06.2017 22:45]

Les mer »
Håndballprofilen fra Spydeberg skulle legge opp - nå snur hun.

BLE OVERTALT: Team Esbjerg ville gjerne ha med Ida Bjørndalen Karlsson og hun lot seg overtale til å ta ett år til. ARKIVFOTO.

(Smaalenenes Avis)
[08.06.2017 21:24]

Les mer »
Oustorp til Larvik.

Glassverkets tidligere hovedtrener Geir Oustorp blir en del av trenerteamet til Larvik.

(NRK no Innenriks)
[06.06.2017 17:28]

Les mer »
Tomac mister VM: - Det føles veldig kjedelig.

Marta Tomac er operert for en korsbåndskade i kneet og går glipp av håndball-VM i Tyskland i desember.

(Aftenposten)
[30.05.2017 21:09]

Les mer »
Två svenskar med när Final 4 avgörs i helgen.

Efter helgens SM-finaler är det dags för nya finaler, 3-4 juni avgörs Final 4 i Champions League, i Köln.

(svenskhandboll.se)
[29.05.2017 21:17]

Les mer »
Annonse:
Sagosen på gulljakt mot Myrhol før Paris-kjøretur.

Sander Sagosen er hetere enn noen gang i dansk håndball. Nå vil han reise fra Aalborg som DM-mester mot Bjarte Myrhol og Skjern.

[24.05.2017 07:43]

Les mer »
Ofret alt for laget i sin siste kamp.

Strekkjempen Aleksander Børresen ofret alt i sin siste kamp for Elverum håndball. Med sterke smerter fullførte han sluttspillfinalen mot Arendal.

(NRK no Distrikt)
[22.05.2017 08:52]

Les mer »
Håndballdrama da Elverum tvang fram tredje finale.

Det satt langt inne, men Elverum tvang fram en tredje sluttspillfinale på hjemmebane ved å slå ØIF Arendal 30-29 etter ekstraomganger.

(Hamar Arbeiderblad)
[18.05.2017 22:27]

Les mer »
Full krangel etter at ØIF Arendal rotet bort finaleseier.

Med stillingen 25-25 etter ordinær tid måtte kveldens sluttspillsfinale mellom ØIF Arendal og Elverum avgjøres gjennom ekstraomganger.

(Fædrelandsvennen Junior)
[18.05.2017 21:02]

Les mer »
Elverum rotet bort stor ledelse mot ØIF Arendal.

Elverum ledet med fem mål, men ØIF Arendal avsluttet forrykende og vant den første finalekampen i mennenes håndballsluttspill 24-21.

(Framtid i Nord)
[14.05.2017 20:33]

Les mer »
Lunde avsluttet Russland-oppholdet med finaleseier.

Katrine Lunde avsluttet tiden som Rostov Don-spiller med jubel da EHF-cuptittelen ble sikret med 25-21 over tyske Bietigheim lørdag.

(Aftenbladet Fotball Bryne FK)
[13.05.2017 22:58]

Les mer »
7. mai 2017 kl. 21:00 Mørk til himmels etter thriller.

Nora Mørk grep hovedrollen i sluttfasen da Györ vant mesterligaen i håndball. Camilla Herrem og Vardar Skopje tapte 30-31 etter ekstraomganger. Mørk feide inn 31-29-scoringen som avgjorde alt. - Fantastisk opplevelse, sier Mørk til NTB.

(NRK no Urørt)
[07.05.2017 22:43]

Les mer »
Mørk til himmels etter thriller-triumf.

Nora Mørk grep hovedrollen i sluttfasen da Györ vant mesterligaen i håndball. Camilla Herrem og Vardar Skopje tapte 30-31 etter ekstraomganger.

[07.05.2017 21:33]

Les mer »
Grimsbø: - Dette henger utrolig høyt Grimsbø: - Dette henger utrolig høyt.

Kari Aalvik Grimsbø var helt inne i bobla og husker ikke Nora Mørks avgjørende mål i mesterligaen. Søndag ble keeperen også Champions League-vinner.

(Harstad Tidende Sport)
[07.05.2017 21:22]

Les mer »
Mørk til himmels etter thriller-triumf Mørk til himmels etter thriller-triumf.

Kari Aalvik Grimsbø og Nora Mørk var helt sentrale da Györ vant mesterligaen i håndball. Camilla Herrem og Vardar Skopje tapte 30-31 etter ekstraomganger.

(HT - Harstad Tidende)
[07.05.2017 20:01]

Les mer »
Györ vant mesterliga-thriller.

Györ vant mesterligafinalen over HC Vardar. Det ble en svært dramatisk avslutning på finalen, som gikk til ekstraomganger .

[07.05.2017 19:58]

Les mer »
Sagosen pakket inn - Norge fikk juling.

Antall kommentarer på artikkelen 06.05.2017 19:33 - oppdatert 06.05.2017 20:00.

(VG Sport)
[06.05.2017 21:02]

Les mer »
Fantastisk Grimsbø sendte Györ til finalen.

SJEF I MÅL: Kari Aalvik Grimsbø storspilte da Györ gikk til Champions League-finalen. Foto: Györi Eto KC.

(VG NETT Restaurantguiden / Restauranter)
[06.05.2017 16:56]

Les mer »
Juniorjentene herjet i Ungarn.

Norges juniorlandslag i håndball for kvinner kjørte over Montenegro i semifinalen i firelagsturneringen i Budapest fredag og vant 33-15.

(Agder)
[05.05.2017 19:32]

Les mer »
Fredag kommer håndballandslaget til Honningsvåg.

Verdens beste trenere og spillere på verdens beste landslag kommer har startet på reisen til Honningsvåg.

[05.05.2017 10:42]

Les mer »
Herrem lever endelig ut mesterligadrømmen.

Camilla Herrem kan sette et perfekt punktum på sin utenlandskarriere. Skjer det i Champions League-finale mot Nora Mørk og Kari Aalvik Grimsbø?

[05.05.2017 07:13]

Les mer »
Jobber mot klokka.

Storhamar-toppscorer Kamilla Sundmoen kjemper for å rekke den andre semifinalen mot Vipers. Trolig er hun med i troppen.

[03.05.2017 07:48]

Les mer »
Sluttspillssuksess gir småpenger.

Storhamar sitter igjen med småpenger selv med suksess i sluttspillet. Først ved finaleseier tjener de greit med penger.

[01.05.2017 19:26]

Les mer »
- Vi må ha med oss et meget godt resultat fra Hamar.

- Da er det snart klart for første semifinale i sluttspillet, innleder trener Kenneth Gabrielsen. - I skrivende stund er vi på finpussen av forberedelsen inn mot søndags kamp mot Storhamar.

(Våg Vipers Håndball)
[28.04.2017 20:54]

Les mer »
Arvesen i "Mesternes mester"

Kurt Asle Arvesen er blant deltakerne når NRK inviterer til ny runde med Mesternes mester som skal sendes på nyåret i 2018.