Matglede > Tradisjonsmat
Spennende rundtur for 4. klassingene.
Les mer »
Bedriftsbesøk og internasjonal lunsj for skolelever i Rennebu.
(Opdalingen) |
Nytt Skieventyr i Morgedal.
Les mer »
Sjå Stine Hartmanns rapport i Den Moderne Askeladdens Dag 1 !
(Vest-Telemark museum) |
Dibbedaier og luddi service på Duggfrisk.
Les mer »
Menyen på Duggfrisk er erkebergensk og krydret med morsomme navn. Det blir litt mye, men maten er en suksess.
(Bergens Tidende) |
Tradisjon som samtidsstrategi.
Les mer »
Med bakgrunn i klassisk tradisjon og folkemusikk, har Ingfrid Breie Nyhus brukt tid de siste årene på å finne sin egen smak. - Å komme inn i en dybde via det enkle, det er optimalt for meg, sier pianisten.
(Ballade.no/MIC) |
Ny nettside for tradisjonsmat lanseres på torsdag.
Les mer »
Vi teller ned dagene til den nye nettsiden er her med å lage kjøttsuppe med byggryn.
(Norges Bygdekvinnelag) |
Bli med på villmarksdag laurdag 20. mai.
Les mer »
Kl 13.00-16-00: Fjelltur til Glypevarden med fjellgeita Tonje.
(Åseral kommune) |
En oase i Hamburg.
Les mer »
Å bo på det 226 år gamle luksushotellet Louis C. Jacob i Hamburg gir en følelse av å overnatte hjemme hos rause og styrtrike venner. Om det ikke var for regningen, da.
( Dagens Næringsliv) |
- Kystsoneplanen vil me ikkje ha!
Les mer »
Den mykje omtalte kystsoneplanen som var oppe til behandling i kommunestyret denne veka, kom i fokus då stortingsrepresentant Kjersti Toppe vitja Engesund Fiskeoppdrett fredag.
(Fitjarposten) |
Fjordland satser på fremtidens ferdigmat.
Les mer »
Litt Mat, et nytt konsept fra Fjordland, er et grønt alternativ for folk på farten. Dette er en ny serie spiseklare mellommåltider som skal nytes kalde, og med dette mener Fjordland at en ny internasjonal mattrend introduseres her til lands.
(www.horecanytt.no) |
Frå idrettslina til kokkelandslaget.
Les mer »
Kai Andre Lindholt Pedersen frå Vinje bestemte seg for å starte på nytt. Han tok restaurantog matfag i Seljord etter å ha fullført idrettslina i Bø. Han var jo så glad i å lage mat. I februar blei han teken ut til kokkelandslaget.
(Vest-Telemark Blad) |
Her er påskequizen for 12. april.
Les mer »
Har du lyst på litt hjernetrim i påska? NRK Sogn og Fjordane serverer deg ein quiz kvar dag gjennom påska.
(NRK no Distrikt) |
Hurtigruten satser på kinesiske turister: - De legger igjen mest penger.
Les mer »
Hurtigruten vil lokke kineserne til norskekysten. Det betyr at mannskap på skipene må lære seg kinesisk og maten må tilpasses de nye gjestene.
(NRK no NRK Troms) |
Klippfisk - helt unik god smak.
Les mer »
Den norske klippfisken er høyt verdsatt i utlandet, og er uunnværlig i Portugals nasjonalrett bacalao.
(Godfisk - Eksportutvalget for fisk) |
Noen som har vært i Vimmerby?
Les mer »
Har bestilt to dager med overnattning og skal en tur til Katthult blant annet. Dette skjer i juli og når er det minst folk der? Regner med at det er endel midt på dagen Ellers noen andre tips?
(Klikk.no - kropp og helse) |
Skulle du ønske at du slapp å lese mer om Trump?
Les mer »
I fremtiden vil nyhetene være tilpasset din personlige smak.
(NRK) |
Ministeren sette stor pris på raspeballane til Signe.
Les mer »
OSLO: Matminister Jon Georg Dale åt seg mett på raspeballar då han delte ut det gjeve Spesialitet-merket til raspeballdronninga Signe Nydal.
(NRK no Distrikt / Norge nå) |
Pjalt.
Les mer »
Pjalt, tradisjonsmat fra Røros, er runde kaker som du steker på takke. De ligner på sveler eller lapper, men lages av deig som kjevles og stikkes ut til runde kaker.
(NRK no Mat) |
|Om Viddi.no | Kontakt oss på support (a) viddi.no | Copyright® - 2006 Viddinews AS |