Tips en venn



Send tips til:
(Bruk komma mellom flere adresser)

Din e-post adresse:

Din kommentar:

Tips en venn om denne portalen »
Om oss » Retningslinjer » Kontakt redaksjonen »
TIPS en venn »

Matglede > Tradisjonsmat

Annonse:
Spennende rundtur for 4. klassingene.

Bedriftsbesøk og internasjonal lunsj for skolelever i Rennebu.

(Opdalingen)
[19.05.2017 14:33]

Les mer »
Nytt Skieventyr i Morgedal.

Sjå Stine Hartmanns rapport i Den Moderne Askeladdens Dag 1 !

(Vest-Telemark museum)
[19.05.2017 04:15]

Les mer »
Dibbedaier og luddi service på Duggfrisk.

Menyen på Duggfrisk er erkebergensk og krydret med morsomme navn. Det blir litt mye, men maten er en suksess.

(Bergens Tidende)
[12.05.2017 11:58]

Les mer »
Tradisjon som samtidsstrategi.

Med bakgrunn i klassisk tradisjon og folkemusikk, har Ingfrid Breie Nyhus brukt tid de siste årene på å finne sin egen smak. - Å komme inn i en dybde via det enkle, det er optimalt for meg, sier pianisten.

(Ballade.no/MIC)
[12.05.2017 00:28]

Les mer »
Ny nettside for tradisjonsmat lanseres på torsdag.

Vi teller ned dagene til den nye nettsiden er her med å lage kjøttsuppe med byggryn.

(Norges Bygdekvinnelag)
[06.05.2017 16:32]

Les mer »
Annonse:
Bli med på villmarksdag laurdag 20. mai.

Kl 13.00-16-00: Fjelltur til Glypevarden med fjellgeita Tonje.

(Åseral kommune)
[03.05.2017 12:08]

Les mer »
En oase i Hamburg.

Å bo på det 226 år gamle luksushotellet Louis C. Jacob i Hamburg gir en følelse av å overnatte hjemme hos rause og styrtrike venner. Om det ikke var for regningen, da.

( Dagens Næringsliv)
[02.05.2017 23:07]

Les mer »
- Kystsoneplanen vil me ikkje ha!

Den mykje omtalte kystsoneplanen som var oppe til behandling i kommunestyret denne veka, kom i fokus då stortingsrepresentant Kjersti Toppe vitja Engesund Fiskeoppdrett fredag.

(Fitjarposten)
[02.05.2017 07:49]

Les mer »
Fjordland satser på fremtidens ferdigmat.

Litt Mat, et nytt konsept fra Fjordland, er et grønt alternativ for folk på farten. Dette er en ny serie spiseklare mellommåltider som skal nytes kalde, og med dette mener Fjordland at en ny internasjonal mattrend introduseres her til lands.

(www.horecanytt.no)
[20.04.2017 04:34]

Les mer »
Frå idrettslina til kokkelandslaget.

Kai Andre Lindholt Pedersen frå Vinje bestemte seg for å starte på nytt. Han tok restaurantog matfag i Seljord etter å ha fullført idrettslina i Bø. Han var jo så glad i å lage mat. I februar blei han teken ut til kokkelandslaget.

(Vest-Telemark Blad)
[15.04.2017 10:31]

Les mer »
Her er påskequizen for 12. april.

Har du lyst på litt hjernetrim i påska? NRK Sogn og Fjordane serverer deg ein quiz kvar dag gjennom påska.

(NRK no Distrikt)
[12.04.2017 14:46]

Les mer »
Hurtigruten satser på kinesiske turister: - De legger igjen mest penger.

Hurtigruten vil lokke kineserne til norskekysten. Det betyr at mannskap på skipene må lære seg kinesisk og maten må tilpasses de nye gjestene.

(NRK no NRK Troms)
[10.04.2017 16:46]

Les mer »
Klippfisk - helt unik god smak.

Den norske klippfisken er høyt verdsatt i utlandet, og er uunnværlig i Portugals nasjonalrett bacalao.

(Godfisk - Eksportutvalget for fisk)
[07.04.2017 10:01]

Les mer »
Noen som har vært i Vimmerby?

Har bestilt to dager med overnattning og skal en tur til Katthult blant annet. Dette skjer i juli og når er det minst folk der? Regner med at det er endel midt på dagen Ellers noen andre tips?

(Klikk.no - kropp og helse)
[07.04.2017 01:06]

Les mer »
Skulle du ønske at du slapp å lese mer om Trump?

I fremtiden vil nyhetene være tilpasset din personlige smak.

(NRK)
[05.04.2017 21:49]

Les mer »
Ministeren sette stor pris på raspeballane til Signe.

OSLO: Matminister Jon Georg Dale åt seg mett på raspeballar då han delte ut det gjeve Spesialitet-merket til raspeballdronninga Signe Nydal.

(NRK no Distrikt / Norge nå)
[30.03.2017 21:13]

Les mer »
Pjalt.

Pjalt, tradisjonsmat fra Røros, er runde kaker som du steker på takke. De ligner på sveler eller lapper, men lages av deig som kjevles og stikkes ut til runde kaker.

(NRK no Mat)
[29.03.2017 22:12]

Les mer »
Viddi.no™ - best på lokale søk.
|Om Viddi.no | Kontakt oss på support (a) viddi.no | Copyright® - 2006 Viddinews AS |